Dei Energy News

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Διαμαρτυρία για το ακριβό ρεύμα και από τους βιοτέχνες

Τις ενστάσεις του σχετικά με το ύψος των τιμολογίων της ΔΕΗ διατυπώνει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας (ΒΕΑ) σε σχετική επιστολή προς την επιχείρηση.
Οι ενστάσεις αυτές βρέθηκαν και στο επίκεντρο συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του ΒΕΑ, με τη συμμετοχή ανωτέρων στελεχών της ΔΕΗ.
Ειδικότερα, με την επιστολή του το ΒΕΑ ζητά από την ΔΕΗ την εφαρμογή διορθωτικών μέτρων τόσο για τους καταναλωτές υψηλής τάσης όσο και για τους καταναλωτές μέσης τάσης, που έχουν κοινά χαρακτηριστικά, με στόχο τη μείωση του συνολικού κόστους ισχύος και την παροχή εκπτώσεων για την έγκαιρη και τακτική εξόφληση των λογαριασμών τους.
Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΒΕΑ, χθες, στην οποία παραβρέθηκαν εκ μέρους της ΔΕΗ οι Φώτης Μανδάνας, διευθυντής, και Γρηγόρης Νταλής βοηθός διευθυντή από τη Διεύθυνση συναλλαγών ηλεκτρικής ενέργειας, τα στελέχη της ΔΕΗ επεσήμαναν σε ό,τι αφορά στην κοστολόγηση, ότι "η ΔΕΗ κινείται στα όρια του κόστους και για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας θα πρέπει η πολιτεία να λάβει μέριμνα για τη μείωση της φορολογίας στα τιμολόγια της ΔΕΗ στη μεταποίηση".

 http://www.energypress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News