Dei Energy News

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Καμμένος: «Οικονομικοί δολοφόνοι» ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Λαμία, κάνοντας μάλιστα λόγο για «οικονομικούς δολοφόνους» αναφερόμενους στους τρεις κυβερνητικούς εταίρους.
«Στόχος τους είναι να ξεπουλήσουν την χώρα προτού φύγουν», είπε. Σχετικά με τον πρωθυπουργό, ο κ. Καμμένος τόνισε πως «προεκλογικά ενώ μιλούσε για επαναδιαπραγμάτευση, μετά τις εκλογές πήγε στην Γερμανία με δώρο το 1,8 δισ. από το πρόστιμο της SIEMENS και ζήτησε γονυπετής συγνώμη από την κ. Μέρκελ».

Στην συνέχεια απηύθυνε κάλεσμα προκειμένου να συνεχιστούν οι πιέσεις εντός Βουλής για την σύσταση Εξεταστικών Επιτροπών «αρχής γενομένης από το αίτημα που θα κατατεθεί για την συγκεκριμένη εξεταστική επιτροπή του Μνημονίου».

Σχετικά με τα νέα μέτρα εξέφρασε την άποψη πως ίσως να βρεθούν ορισμένα «παλληκάρια» όπως τα είπε, βουλευτές και να πράξουν όπως εκείνοι που καταψήφισαν το δεύτερο Μνημόνιο.

Αναφερόμενος, μάλιστα, στην κομματική πειθαρχία που προσπαθεί να επιβάλλει ο κύριος Σαμαράς, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «προσπαθεί να επανιδρύσει την Πολιτική 'Ανοιξη».


http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News