Dei Energy News

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

“Ξέχασαν” το νόμο που ανακουφίζει τους φτωχούς από τη ΔΕΗ


Εναν εμπαιγμό άνευ προηγουμένου βιώνουν οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της χώρας: Επί ένα χρόνο δεν μπόρεσαν να υπογράψουν την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τη διευκόλυνση στην πληρωμή της ΔΕΗ των ευάλωτων πολιτών
Εναν εμπαιγμό άνευ προηγουμένου βιώνουν οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της χώρας, που απ’ ό,τι φαίνεται καλό δεν πρόκειται ποτέ να δουν από τις κυβερνήσεις των μνημονίων.
Το ΧΩΝΙ παρουσιάζει αποσπάσματα του Νόμου 4001/2011, που υπέγραψαν στα μέσα του περυσινού Αυγούστου σειρά υπουργών της κυβέρνησης Παπανδρέου, μεταξύ των οποίων οι τότε υπουργοί Οικονομικών, Βαγγέλης Βενιζέλος και Περιβάλλοντος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου. 
Ο συγκεκριμένος νόμος αναφέρεται στη «λειτουργία Ενεργειακών Αγορών Ηλεκτρισμού και Φυσικού Αερίου», ενώ στο άρθρο 53 υπάρχει πρόβλεψη για λήψη μέτρων που θα ανακούφιζαν και θα προστάτευαν «ευάλωτους πολίτες», όπως αυτοί περιγράφονται στο άρθρο 52. 
Και μιλάμε για «οικονομικά ασθενείς πελάτες», ασθενείς που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης, ηλικιωμένους άνω των 70 ετών, αναπήρους και πολίτες σε απομακρυσμένες περιοχές.

 http://www.toxwni.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News