Dei Energy News

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΑΔΑΜΙΔΗΣ: "Ο Φωτόπουλος μαζί με τον κολλητό του τον Ρίζο Ρίζο του ΣΥΡΙΖΑ μας πούλησαν..."


adamidis spartakosΝέα σκληρή, εώς… σκληρότατη επίθεση κατά του προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκου Φωτόπουλου εξαπέλυσε χθες το απόγευμα, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο πρόεδρος του «Σπάρτακου» Γιώργος Αδαμίδης. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά «Διάβασα την ανακοίνωση κάλεσμα του ¨προέδρου¨ της ΓΕΝΟΠ και μέλους του ΔΣ της ΔΕΗ ΑΕ που καλεί σε συλλαλητήριο τον κάθε συνδικαλιστή στην πλατεία Καραϊσκάκη γιατί η στάση της ηγεσίας της ΓΣΕΕ όπως λέει ο ίδιος ήταν προδοτική. 
Αυτό που γνωρίζω καλά εγώ είναι η στάση η δική του στο αγώνα κατα της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ τον Ιούνιο του 2011 στην μεγαλειώδη απεργία που έκαναν οι εργαζόμενοι. Ενω ουρλιαζε από την πλατεία της ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ στο ογκώδες συλλαλητήριο που διοργάνωσε και πλήρωσε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ότι θα πάμε φυλακή γιατί θα σβήσουμε την χώρα, μαζί με τον κολλητό του τον Ρίζο Ρίζο του ΣΥΡΙΖΑ μας πούλησαν αφού εμείς αρνηθήκαμε να βάλουμε μέσα μονάδες όπως μας ζήτησαν κατ εντολή του Ζερβού και τότε του ΓΑΠ. 
Οι ξεπουλημένοι έσπασαν την απεργία βάζοντας στο σύστημα 1250 MW από τα υδροηλεκτρικά που δεν μπορούσε τότε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ να ελέγξει γιατί δεν είχε μέλη στα υδροηλεκτρικά εργοστάσια. Το αποτέλεσμα ήταν το 17% των μετοχών να περιέλθει στο ΤΑΙΠΕΔ». Μιλάμε, πλέον, για «πόλεμο» κανονικό πάντως…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News