Dei Energy News

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Η ΠΑΣΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ, απευθύνει μήνυμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ



Συνάδελφοι –Συναδέλφισσες

ü Την ΩΡΑ που η τρικομματική μνημονιακή κυβέρνηση συνεχίζει την επίθεση στους εργαζόμενους και συνταξιούχους με πρωτοφανή κοινωνική αναλγησία.
ü  Την ΩΡΑ που η τρικομματική μνημονιακή κυβέρνηση ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΕΙ οικονομικά εργαζομένους και συνταξιούχους.
ü Την ΩΡΑ που η τρικομματική μνημονιακή κυβέρνηση ΞΕΚΟΚΑΛΙΑΖΕΙ με πρωτοφανή φορολογική αγριότητα εργαζόμενους και συνταξιούχους.
ü Την ΩΡΑ που η τρικομματική μνημονιακή κυβέρνηση ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΕΙ, ασφαλιστικές και εργασιακές κατακτήσεις.
ü Την ΩΡΑ που η τρικομματική μνημονιακή κυβέρνηση ξεδιπλώνει την προσχεδιασμένη και προμελετημένη απόφασή της για τριφασική ιδιωτικοποίηση με σχεδιασμό τον τεμαχισμό και ακρωτηριασμό της ΔΕΗ και την πλήρη παράδοση των δικτύων στα ιδιωτικά συμφέροντα.
ü Την ΩΡΑ που οι εργαζόμενοι, στον Όμιλο ΔΕΗ δίνουν αγώνα επιβίωσης σε μία κοινωνία υπό κατάρρευση.
ü Την ΙΔΙΑ ΩΡΑ εμφανίζονται ανακοινώσεις και Δελτία Τύπου με έντονα προσωπικά χαρακτηριστικά, προσωπικές αντιπαραθέσεις, προσωπικές διαφορές, προσωπικές κακίες, προσβολές, που δεν ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον θεσμό που εκπροσωπεί ο καθένας.
ΚΑΠΟΙΟΙ δεν έχουν αντιληφθεί ή δεν θέλουν να καταλάβουν την ανεπανόρθωτη ζημιά που προκαλούν στο ιστορικό σωματείο της ΕΤΕ/ΔΕΗ και στη ΓΕΝΟΠ, γενικότερα.
Ανακοινώσεις με αναφορές στην ηθική ή ΗΘΙΚΗ αλά κάρτ. Πρώτα θα έπρεπε να προβληματίσει τον συντάκτη και να αποφύγει να αλείφει με βούτυρο το ψωμί των αντιπάλων του Συνδικαλιστικού κινήματος.
Δεν αντιλαμβάνεται ο συντάκτης ότι ανακοινώσεις με τέτοιο διχαστικό και απαράδεκτο συνδικαλιστικό περιεχόμενο ότι ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ, εκείνοι που και μας πολέμησαν και τους πολεμήσαμε; Εκείνοι που προσπάθησαν και προσπαθούν να μας ακυρώσουν συνδικαλιστικά, προσβάλλουν πολιτικά και να μας απομονώσουν κοινωνικά;
Ø Συνδικαλισμός με ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ στο εσωτερικό του συνδικάτου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ.
Ø Συνδικαλισμός στη λογική της παρέας, με ίντριγκες και ιδιοκτησιακή αντίληψη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ.
Ø Συνδικαλισμός που απογοητεύει και ενισχύει την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα των εργαζομένων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΜΟΣ.
Εάν ακόμη και ΣΗΜΕΡΑ απέμεινε κάποιο ίχνος σοβαρότητας και υπευθυνότητας ΙΣΩΣ να μην είναι αργά για αλλαγή συμπεριφοράς και νοοτροπίες που προσβάλλουν θεσμούς και ιστορικά σωματεία.
Η ΠΑΣΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ που για χρόνια – από το 1977 – είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο ιστορικό της σωματείο νοιώθοντας υπερήφανη για την συμμετοχή της στις κατακτήσεις και την προσφορά της στους εργαζόμενους και συνταξιούχους της ΔΕΗ, σήμερα όσο ποτέ άλλοτε ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ προς όλες τις συνδικαλιστικές παρατάξεις και δυνάμεις να ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ με σοβαρό προβληματισμό για να αντιμετωπίσουμε την συνεχιζόμενη –βάρβαρη επίθεση της κυβέρνησης.
Απέναντί στο σκληρό και αιμοβόρο σύστημα που επιδιώκει την σφαγή των εργαζομένων ως το ξεπούλημα ΔΕΗ και θυγατρικών ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ & ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να κρατηθούμε ζωντανοί και όρθιοι,γιατί σήμερα οι εργαζόμενοι μας έχουν ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε.
Σε κάθε περίπτωση η ΠΑΣΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ, με απόλυτο σεβασμό και υποχρέωση στα μέλη της ΕΤΕ θα συνεχίσει τον αγώνα με ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ για την προστασία των εργαζομένων και της επιχείρησης. Με οδηγό την ιστορική διαδρομή, την εμπειρία και την γνώση μας επιτρέπουν να ελπίζουμε και να αισιοδοξούμε.
Στις εκλογές της ΕΤΕ/ΔΕΗ 12 & 13 Ιούνη 2013 για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και εκπροσώπων στη ΓΕΝΟΠ, η ΠΑΣΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ, απευθύνει μήνυμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ.
Η ΠΑΣΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ, ήταν και παραμένει ΑΝΤΙΘΕΤΑ στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και επιλογές που καταδυναστεύουν τους εργαζόμενους και τις κοινωνίες, που συρρικνώνουν και διαλύουν το κοινωνικό κράτος, τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, δεν αλλοιώνεται και δεν ξεθωριάζει.
Η προσφορά χρόνων, οι κατακτήσεις, η εμπειρία και η υπευθυνότητα μας ΟΔΗΓΟΥΝ και μας ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ.
Με απόλυτο σεβασμό στους εργαζόμενους, με σεβασμό στην αξιοπρέπεια τους δεν στεκόμαστε στον εντοπισμό και την περιγραφή των προβλημάτων ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ.

Για την ΠΑΣΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ
Οι υπεύθυνοι του ψηφοδελτίου
Κωνσταντίνος Τέγας
Παναγιώτης Γεωργούσης 



Σ.Σ.(1) Η ΠΑΣΚΕ/ΕΤΕ, σέβεται απόλυτα τις επιλογές των συνδικαλιστικών στελεχών που αυτομόλησαν παρότι την εκμεταλλεύτηκαν και την χρησιμοποίησαν. Ήμαστε σίγουροι ότι στην νέα παραταξιακή τους κατοικία θα αξιοποιήσουν την εμπειρία και τη γνώση που απέκτησαν μαθητευόμενοι στην ΠΑΣΚΕ για το συμφέρον των εργαζομένων και του ομίλου ΔΕΗ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News