Dei Energy News

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΕΠΑΔ-ΕΤΕ/ΔΕΗ:"ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ"


Εκλεκτοί συνάδελφοι, σας καλούμαι να αφήσετε στην άκρη τα μισόλογα και τους τακτικισμούς και να λάβετε εδώ και τώρα σαφή και ξεκάθαρη θέση. Σε διαφορετική περίπτωση θα είστε ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΕΚΤΙΘΕΜΕΝΟΙ και θα πρέπει άμεσα να απολογηθείτε για την ασυνέπεια των λόγων και των πράξεων σας.

ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. Η κυβέρνηση μέσω των μνημονίων μετατρέπει σε αντικείμενο πώλησης τον σημαντικότερο πυλώνα της ελληνικής οικονομίας. Παραδίδει στα επιχειρηματικά συμφέροντα το σπουδαιότερο ενεργειακό πλεονέκτημα που διαθέτει ο τόπος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, Ή ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ. Ο κολοσσός της εγχώριας βιομηχανίας δεν είναι λάφυρο προς παραχώρηση. Η ΔΕΗ δεν ανήκει στην κυβέρνηση και τους τοκογλύφους δανειστές. Η ΔΕΗ είναι εθνικό κεφάλαιο και η συμβολή της στην κοινωνία δεν αποτιμάται με  χρηματιστηριακούς όρους.

Η φθηνή κιλοβατώρα είναι υποχρέωση της πολιτείας. Είναι κτήμα και δικαίωμα του Ελληνικού λαού. Η ιδιωτικοποίηση θα φέρει δυσβάστακτες αυξήσεις των τιμολογίων που δεν αντέχει ο Έλληνας πολίτης.

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. Απέναντι σε αυτήν την προδιαγεγραμμένη εξέλιξη εκποίησης και ξεπουλήματος, απαιτείται κοινό μέτωπο και αγώνας. Στον ανελέητο κοινωνικό πόλεμο διαρκείας μπορούμε να απαντήσουμε.

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, οι συνταξιούχοι, οι έλληνες πολίτες και καταναλωτές μπορούν και πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Ο αγώνας για την σωτηρία της ΔΕΗ, είναι αγώνας επιβίωσης και αξιοπρέπειας για τον κόσμο της δουλειάς και τη μεγάλη πλειοψηφία των καταναλωτών.

Στο παράδοξο εγχείρημα λεηλασίας του εθνικού πλούτου, υπάρχει απάντηση και αντίλογος. Τα σχέδια εμπορευματοποίησης της ηλεκτρικής ενέργειας, από όπου και αν προέρχονται είναι καταδικαστέα στο σύνολο του κόσμου.

Συναδελφικά, η προσωρινή Γραμματεία της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News