Dei Energy News

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΠΑΣΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ:ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ & ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να κρατηθούμε ζωντανοί και όρθιοι

Η ΠΑΣΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ που για χρόνια – από το 1977 – είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο ιστορικό της σωματείο νοιώθοντας υπερήφανη για την συμμετοχή της στις κατακτήσεις και την προσφορά της στους εργαζόμενους και συνταξιούχους της ΔΕΗ, σήμερα όσο ποτέ άλλοτε ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ προς όλες τις συνδικαλιστικές παρατάξεις και δυνάμεις να ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ με σοβαρό προβληματισμό για να αντιμετωπίσουμε την συνεχιζόμενη –βάρβαρη επίθεση της κυβέρνησης.
Απέναντί στο σκληρό και αιμοβόρο σύστημα που επιδιώκει την σφαγή των εργαζομένων ως το ξεπούλημα ΔΕΗ και θυγατρικών ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ & ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να κρατηθούμε ζωντανοί και όρθιοι,γιατί σήμερα οι εργαζόμενοι μας έχουν ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε.
Σε κάθε περίπτωση η ΠΑΣΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ, με απόλυτο σεβασμό και υποχρέωση στα μέλη της ΕΤΕ θα συνεχίσει τον αγώνα με ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ για την προστασία των εργαζομένων και της επιχείρησης. Με οδηγό την ιστορική διαδρομή, την εμπειρία και την γνώση μας επιτρέπουν να ελπίζουμε και να αισιοδοξούμε.
Στις εκλογές της ΕΤΕ/ΔΕΗ 12 & 13 Ιούνη 2013 για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και εκπροσώπων στη ΓΕΝΟΠ, η ΠΑΣΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ, απευθύνει μήνυμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ.
Η ΠΑΣΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ, ήταν και παραμένει ΑΝΤΙΘΕΤΑ στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και επιλογές που καταδυναστεύουν τους εργαζόμενους και τις κοινωνίες, που συρρικνώνουν και διαλύουν το κοινωνικό κράτος, τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, δεν αλλοιώνεται και δεν ξεθωριάζει.
Η προσφορά χρόνων, οι κατακτήσεις, η εμπειρία και η υπευθυνότητα μας ΟΔΗΓΟΥΝ και μας ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ.
Με απόλυτο σεβασμό στους εργαζόμενους, με σεβασμό στην αξιοπρέπεια τους δεν στεκόμαστε στον εντοπισμό και την περιγραφή των προβλημάτων ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News