Dei Energy News

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΕΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΔΜΗΕ



Στο πλαίσιο και στη λογική των κινήσεων που
γίνονται προκειμένου να δημιουργηθούν εκείνες οι προϋποθέσεις και προοπτικές που μπορούν να ανατρέψουν το σχεδιασμό της Κυβέρνησης που αφορούν στην ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, εντάσσεται η σύγκλιση της έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ το απόγευμα της Πέμπτης 16/1.  Όλα αυτά την επίμαχη στιγμή που ως είναι γνωστό το Σχέδιο Νόμου βρίσκεται στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και συζητείται. Στο επόμενο στάδιο το Νομοσχέδιο θα εισαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής προς ψήφιση. 
Η έκτακτη συνεδρίαση του Σωματείου έπεται των εργασιών/διαβουλεύσεων που προηγήθηκαν όλες τις προηγούμενες ημέρες σε κεντρικό επίπεδο (συνάντηση με τους υπευθύνους του Τομέα Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, κοινή σύσκεψη με Πρωτοβάθμια σωματεία του Ομίλου ΔΕΗ κοκ).
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με:
ü  Συγκεντρώσεις - ενημερώσεις σε όλους τους χώρους δουλειάς
ü  Καταλήψεις
ü  24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες την ημέρα κατάθεσης του Νομοσχεδίου
ü  Συνέντευξη τύπου
ü  Διοργάνωση συλλαλητηρίου σε τοπικό επίπεδο την παραμονή της κατάθεσης,
θα ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ με όλες του τις δυνάμεις στην ιδιωτικοποίηση της ΑΔΜΗΕ Α.Ε, καθώς η ενέργεια αυτή θα είναι το πρώτο κομμάτι που θα πέσει από αυτά που συνθέτουν ντόμινο του οποίου, το τελευταίο κομμάτι, θα οδηγήσει στην πτώση της ΔΕΗ.
Το συνδικάτο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί:
ü  τους θεσμικούς φορείς (Περιφέρεια, Δήμους) να σεβαστούν τις αποφάσεις που έχουν λάβει στις συνεδριάσεις των οργάνων τους (ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ) και να τις υλοποιήσουν άμεσα.
ü  τους  εκπροσώπους  μας  στο Ελληνικό Κοινοβούλιο,  να σταθούν στο ύψος της μέγιστης σοβαρότητας/σπουδαιότητας του θέματος και να πράξουν τα αυτονόητα

Τα πράγματα είναι απλά: Για να έχει μέλλον η ΔΕΗ, για να υφίσταται ισχυρός Όμιλος ΔΕΗ, για να έχουμε μέλλον ως εργαζόμενοι
 θα πρέπει: Ενωτικά και Δυναμικά να δώσουμε τον αγώνα
                                                                                                       Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News