Dei Energy News

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΣΤΟ Α.Δ.Μ.Η.Ε (Δ.Ε.Η) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ΚΑΒΑΛΑΣ

 
Υλοποιήθηκε σήμερα το πρωί ακόμα μια δράση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας.Το πρόγραμμα ξεπουλήματος της περιουσίας του λαού μας από την Τρόικα και την συγκυβέρνηση τους έβαλε στον στόχο την Α.Δ.Μ.Η.Ε (Δ.Ε.Η ) που περιλαμβάνει όλα τα δίκτυα και τους σταθμούς διανομής της ηλεκτρικής ενέργειας.Σήμερα Δευτέρα 27/01/2014 η συντονιστική επιτροπή των Ανεξάρτητων Ν.Θεσσαλονίκης με την παρουσία των
Βουλευτών κ.Ραχηλ Μακρή και κ.Γαβριήλ Αβραμίδη ,πολιτευτές και δεκάδων μελών και φίλων του κινήματος βρέθηκαν εκδηλώνοντας την συμπαράσταση τους στον αγώνα των εργαζομένων του Α.Δ.Μ.Η.Ε στις κεντρικές εγκαταστάσεις του στην Θεσσαλονίκη.Παραθέτουμε την κοινή δήλωση που κατατέθηκε στους εργαζομένους.





ΚΟΙΝΗ   ΔΗΛΩΣΗ

«Η Λεηλασία της περιουσίας του Λαού συνεχίζεται»

 Η μνημονιακή συγκυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη να εκτελεί τις εντολές της Τρόικας

Οι κύριοι Σαμαράς – Βενιζέλος, αθετώντας τις μέχρι τώρα δεσμεύσεις τους, απόλυτα υποταγμένοι στα συμφέροντα των «τοκογλύφων» δανειστών, δεν μπορούν να αντισταθούν στη λεηλασία της περιουσίας του Λαού μας.

Αυτή τη φορά, ξεπερνώντας τις ανάγκες των Ελλήνων για φθηνό ρεύμα χαρίζουν τμηματικά τη μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας.

Με κατεπείγουσες διαδικασίες, με εξευτελιστικές τιμές και χαριστικούς όρους, που αγγίζουν τα όρια σκανδάλου, ξεπουλάνε τον Α.Δ.Μ.Η.Ε. (ΔΕΗ) του οποίου η πραγματική αξία υπολογίζεται σε δισεκατομμύρια ευρώ και η Εθνική του Σημασία είναι αναντικατάστατη.


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αντιστεκόμαστε σθεναρά σ’ αυτό.

 Δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουμε την προσπάθεια παράδοσης της Εθνικής Περιουσίας.

Τα δίκτυα και οι υποδομές της Χώρας, για λόγους Εθνικής Ασφάλειας πρέπει να παραμείνουν Δημόσια.

Κάθε συμφωνία ξεπουλήματος που θα κάνουν, θα είναι άκυρη. Όλα αυτά που πλήρωσαν και κόπιασαν γενιές Ελλήνων δημιουργώντας τα θεμέλια για ένα σύγχρονο και ισχυρό κράτος ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ.



ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ                                                                               
                                                       Συντονιστική Επιτροπή

Ραχήλ Μακρή                                     Ν. Θεσσαλονίκης

Γαβριήλ Αβραμίδης                                                       

Χρυσούλα Γιαταγάνα                      Aν. Εκπρόσωπος Τύπου       

Σταυρούλα Ξουλίδου                         Τοσουνίδης Θόδωρος    


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Καβάλας και Δράμας στο Κέντρο Υπερ-υψηλής Τάσης Φιλίππων
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Καβάλας και Δράμας, πιστοί στις αρχές, τις αξίες και το πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας που έχουμε εδώ και καιρό καταθέσει, πραγματοποιήσαμε δράση ενάντια στο ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας), τη Δευτέρα 27/1/2014 και ώρα 10:00’ στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Υπερ-υψηλής Τάσης Φιλίππων που βρίσκονται στο 17ο χλμ. της Ε.Ο. Καβάλας Δράμας, αναρτώντας πανό που εκφράζει την ευθεία αντίθεσή μας στην προσπάθεια της κυβέρνησης να ξεπουλήσει ένα ακόμη κομμάτι Εθνικής περιουσίας και στρατηγικής σημασίας.

Θέτουμε τους βουλευτές προ των ευθυνών τους.

Για εμάς μία τέτοια ενέργεια δεν μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση αποδεκτή.

Θυμίζουμε δε ότι πριν ένα περίπου χρόνο ο Πρωθυπουργός, ανακοίνωνε από το Ζάππειο, ότι το δίκτυο μεταφοράς αποτελεί εθνικό κεφάλαιο και ευαίσθητο κομμάτι της ασφάλειας της χώρας που θα παραμείνει ολοκληρωτικά υπό κρατικό έλεγχο. Έρχεται σήμερα να διαψεύσει για ακόμη μία φορά τον εαυτό του, υποτασσόμενος πλήρως στις επιταγές των μνημονίων και του γερμανικού ολοκληρωτισμού, ξεπουλώντας με ταχύτατες διαδικασίες και έναντι ευτελούς τιμήματος, έναν από τους σημαντικότερους και ανυπολόγιστης στρατηγικής σημασίας, ενεργειακό πόρο της χώρας.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στον ΑΔΜΗΕ και βρισκόμαστε κοντά τους χωρίς συμβιβασμούς.
 

Συντονιστική Επιτροπή
Π.Ε. Καβάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News