Dei Energy News

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με 24ωρες επαναλαμβανόμενες Απεργίες - ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με 24ωρες επαναλαμβανόμενες Απεργίες

από Τρίτη 28/1/2014Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την περασμένη Πέμπτη συλλαλητήριο με μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων και συνταξιούχων, που διοργάνωσαν οι πρωτοβάθμιοι σύλλογοι, μέλη της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, κατά της ιδιωτικοποίησης του ΑΔΜΗΕ.·        Όπως είναι γνωστό το νομοσχέδιο βρίσκεται ήδη στην Βουλή και την Τρίτη εισέρχεται στην Ολομέλεια για συζήτηση και ψήφιση, ενώ παράλληλα κατατέθηκε τροπολογία η οποία διαγράφει την ασφαλιστική μας σχέση. Δηλαδή την περιουσία μας που έχει σχηματιστεί στα πάγια περιουσιακά στοιχεία της ΔΕΗ, αφού ως γνωστό είχαμε μέχρι το 1999 ασφάλιση στον εργοδότη.

·        Με την πράξη τους αυτή επιχειρούν να απαλλάξουν  τη ΔΕΗ από αυτή την σχέση καταργώντας τον Ν. 2773/99, ο οποίος αναγνωρίζει την ενσωματωμένη ασφαλιστική μας περιουσία στα πάγια περιουσιακά στοιχεία της ΔΕΗ.

Αυτό βεβαίως γίνεται για να μην υπάρξει καμία εμπλοκή στην πώληση του ΑΔΜΗΕ σήμερα, αύριο στην μικρή ΔΕΗ και στην συνέχεια με το 17% της μητρικής. Γιατί εξυπακούεται ότι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι θα κηρύξουμε αέναο αγώνα, διεκδικώντας την ασφαλιστική μας περιουσία.Γι’ αυτό σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στις επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες, οι οποίες αρχίζουν από το ξεκίνημα της βάρδιας την Τρίτη 28/1/2014 και ώρα 00:01. (Για την Μεγ/λη σε ΑΗΣ & Ορυχεία από 23:01 της Δευτέρας)  Παράλληλα διοργανώνουμε συγκέντρωση την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στην Πλατεία Κοραή στις 3:30 το μεσημέρι με πορεία προς το Σύνταγμα, όπου εκεί θα παραμείνουμε μέχρι την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας του Νομοσχεδίου στην Βουλή.Ø   ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Ø   ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Ø   ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΤΑΥ.Γ.  Στην Πλατεία Κοραή έχουμε στήσει περίπτερο, όπου διανέμουμε φυλλάδιο και ενημερώνουμε τους πολίτες για την πώληση του Ομίλου ΔΕΗ.v  Βοήθησε και εσύ την προσπάθεια αυτή, μπορείς

v  Γίνε ενεργός σήμερα, γιατί αύριο θα είναι αργά

Σωματεία  ΔΕΗ  Μεγ/λης
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ
Κάτω τα χέρια από τον ΑΔΜΗΕ, τη ΔΕΗ
και την ασφαλιστική μας περιουσία
Πανελλαδικό  Συλλαλητήριο
Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014
στις  3:30  το απόγευμα
Πλατεία Κοραή (Κιόσκι Σωματείων)
Αναχώρηση  λεωφορείων:
Καλαμάτα  στις 11 το πρωί από ΟΤΕ
Μεγαλόπολη στις 12 το μεσημέρι από Κεντρική Πλατεία
Τρίπολη στις 1 το μεσημέρι από ΟΣΕ


Ε.Π.Α.Δ - ETE/ΔΕΗΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.

Συνάδελφοι,
Ήρθε η ώρα που η κυβέρνηση και τα συμφέροντα θέλουν να δώσουν την χαριστική βολή στον Όμιλο ΔΕΗ. Η ώρα που ο ΑΔΜΗΕ ξεπουλιέται και το ασφαλιστικό μας πεθαίνει.
Δεν μας αφήνουν περιθώρια για τίποτε άλλο, παρά για αγώνα δυνατό. Για μια μάχη που θα είναι η τελευταία, με την ΔΕΗ να ξηλώνεται και την ασφαλιστική μας περιουσία να λεηλατείται.
Πρέπει να σταθούμε δίπλα - δίπλα για όσες μέρες χρειαστεί παραμερίζοντας τις όποιες πικρίες ή διαφορές υπάρχουν μεταξύ μας.
Παραμερίζοντας τις όποιες διαφωνίες, τους όποιους ενδοιασμούς και δισταγμούς.
Παραμερίζοντας άλλες δουλειές που έχουμε, θυσιάζοντας ώρες που περνάμε με τις οικογένειες μας, αφού γι΄ αυτές αγωνιζόμαστε και αυτές θα χτυπηθούν άμεσα απ’ αυτά που θα χάσουμε.
Ας μην ξεχνάμε ότι κάθε φορά οι αντίπαλοι μετράνε την συμμετοχή στην απεργία και αναλόγως πράττουν.

Ή ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, Η ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ.
Γι’ αυτό ΟΛΟΙ στην απεργία, την πορεία, την κατάληψη. Πρέπει να ξέρουν ότι θα ματώσουν για να περάσουν τα σχέδια τους, ότι θα χάσουν πολλά περισσότερα απ’ όσα θα κερδίσουν.
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ.
Ιδιαίτερα κρίσιμος είναι αυτός ο αγώνας για τους νέους συναδέλφους, οι οποίοι θα περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους στον Όμιλο ΔΕΗ, χωρίς να προσδοκούν τίποτα (εάν στο μέλλον δεν υπάρξουν - ελέω τρόικας και μνημονίου – ομαδικές απολύσεις).
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΟΛΟΓΙΕΣ.
Όλοι από το ξημέρωμα της Τρίτης 28/1/2014 συμμετέχουμε στις 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις.
ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ : Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ.
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ, στην Εξαθλίωση, την Φτώχια, την Υποταγή, την Εξάρτηση, το Ξεπούλημα.
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ, για τη Ζωή μας, το Μέλλον, τη Δημοκρατία, την Ανεξαρτησία.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ,

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ.
Στηρίζουμε το αγωνιστικό πλαίσιο των Πρωτοβάθμιων Συλλόγων, συμμετέχουμε μαζικά στις 24ωρες Απεργιακές Κινητοποιήσεις, που ξεκινούν τα μεσάνυχτα της Τρίτης 28/1/2014.
Δίνουμε δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στη Πλατεία Κοραή στις 15:30 την Τετάρτη 29/1/2014, τις αντίστοιχες προσυγκεντρώσεις και την  πορεία προς το Σύνταγμα.
ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ, ΕΝΩΤΙΚΟΣ, ΤΑΞΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News