Dei Energy News

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Στο κεντρικό κτίριο της ΔΕΗ στην Πάτρα μετέβη κλιμάκιο των ΑΝΕΛ

Στο κεντρικό κτίριο της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα,
βρέθηκε προ ημερών κλιμάκιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Αχαΐας, στο πλαίσιο της κινητοποίησης, που πραγματοποίησε ενάντια στο ξεπούλημα της ΑΔΜΗΕ.
Το κλιμάκιο διένειμε ενημερωτικό υλικό στους πολίτες και στους εργαζόμενους της επιχείρησης, εκφράζοντας την αντίθεση του στον τεμαχισμό και στο ξεπούλημα των Δικτύων Μεταφοράς Ενέργειας.
Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του κόμματος, «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αντισταθούμε σθεναρά στο ξεπούλημα της ΑΔΜΗΕ. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε και να νομιμοποιήσουμε την προσπάθεια της παράδοσης της εθνικής περιουσίας. Τα δίκτυα για λόγους εθνικής ασφάλειας θα παραμείνουν δημόσια. Κάθε συμφωνία ξεπουλήματος που θα κάνουν, θα είναι άκυρη. Θα είμαστε μαζί με τους εργαζόμενους της ΔΕΗ και μέσα και έξω από την Βουλή, στηρίζοντας τον αγώνα τους.
Τα έντεκα χιλιάδες χιλιόμετρα καλωδίων, οι 221 υποσταθμοί και κυρίως τα τρία Εθνικά Κέντρα Ελέγχου Ενέργειας δεν μπορούν να αποτελούν αντικείμενο συναλλαγής με τα οποιαδήποτε επιχειρηματικά συμφέροντα. Για όλα τα παραπάνω κόπιασαν και πλήρωσαν γενιές και γενιές Ελλήνων. Λέμε όχι στο ξεπούλημα της ΔΕΗ, του ΟΣΕ και όλων των δικτύων στρατηγικής σημασίας».

 http://energypress.gr/news/reuma/Sto-kentriko-ktirio-ths-DEH-sthn-Patra-metebh-klimakio-twn-ANEL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News