Dei Energy News

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Α.Δ - ETE/ΔΕΗ στο "ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ"




Αναφορικά με την ατυχέστατη ανακοίνωση του ανεξάρτητου
ψηφοδελτίου ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ - ΕΤΕ/ΔΕΗ, έχουμε να επισημάνουμε τα εξής :
Λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου απεργιακού αγώνα δεν πρόκειται να εγκλωβιστούμε στη παγίδα της εσωστρέφειας.
Όποιος αυτή τη δύσκολη ώρα και στιγμή, σπέρνει δηλητήριο στις ψυχές των συναδέλφων, δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες στο εργατικό κίνημα και τον αγώνα που δίνει.
Σε καμία περίπτωση δεν φυγομαχούμε .. Τουναντίον επιφυλασσόμεθα να απαντήσουμε επί παντός, όταν με το καλό, κοπάσει η μπόρα .. Και είναι σίγουρο ότι έχουμε πολλά και ενδιαφέροντα να πούμε ..
Απευθυνόμαστε ωστόσο στους συναδέλφους του ψηφοδελτίου ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ για να τους συστήσουμε, αν πράγματι θέλουν να δείξουν κάτι διαφορετικό, να μην ταυτίζονται με τη σαπίλα του συνδικαλιστικού κατεστημένου, καθώς εγκυμονεί ο κίνδυνος, λίαν συντόμως, να βρεθούν βαθύτατα εκτεθειμένοι. Γιατί όπως λέει και η λαϊκή ρήση, «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι όρνιθες».
Όσο για την έκτακτη σύγκλιση του ΔΣ που πράγματι ζητήσαμε ως εκλεγμένα μέλη της ΕΤΕ/ΔΕΗ, τους ενημερώνομαι ότι είθισται σε περίοδο απεργιακών αγώνων το ΔΣ της ΕΤΕ/ΔΕΗ να βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση, για συντονισμό του αγώνα και παν ενδεχόμενο.
Δυστυχώς, το ΔΣ της ιστορικής ΕΤΕ/ΔΕΗ, τις μέρες των απεργιακών μέτρων που προηγηθήκαν, πλην ελάχιστον εξαιρέσεων, όχι απλά δεν βρέθηκε σε διαρκή συνεδρίαση και ετοιμότητα, προκειμένου να διευκολύνει και να  συντονίσει της δράση των τοπικών παραρτημάτων, αλλά έλαμψε δια της απουσίας του, από τους εργασιακούς χώρους.
Αυτά προς το παρόν .. 
Περισσότερα σε δεύτερο χρόνο ..

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι όποιες ανακρίβειες προβάλλονται στην συγκεκριμένη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, είναι προϊόν παραπληροφόρησης και όχι προϊόν σκοπιμότητας.
Καλόπιστα και συναδελφικά,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News