Dei Energy News

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

"ΜΕ ΑΚΑΤΑΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ"


ΤΔΕ/ΕΤΕ/ΔΕΗ-ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΘΗΝΑΣ

  Συνάδελφοι, συναδέλφισσες!
Η στιγμή που φοβόμαστε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, ξεπούλημα της εργασίας μας, ξεπούλημα της ίδιας της ζωής μας, έφθασε.
-Ήρθε η ώρα που ίσως χρειαστεί να δώσουμε τον τελευταίο αγώνα για να περισώσουμε ότι έχει σωθεί από την λαίλαπα των εκάστοτε κυβερνήσεων των τελευταίων ετών.
-Ήρθε η ώρα που πρέπει να οπλιστούμε με όση δύναμη μας έχει μείνει και να αντισταθούμε. Με τις συνελεύσεις  στις 30-11-2013 και στις 15-01-2014 όλοι μαζί αποφασίσαμε απεργιακά μέτρα και στην συνέχεια απεργιακές κινητοποιήσεις, καταλήψεις και ότι άλλο χρειαστεί.
-Ήρθε η ώρα που εμείς οι εργαζόμενοι καλούμαστε να απαλλάξουμε τη χώρα από την συγκυβέρνηση (απομεινάρια των δύο κομμάτων) της δημοκρατίας του φόβου, του δεσποτισμού και της διαφθοράς.
Γι αυτό σας καλούμε να συμμετέχετε μαχητικά στα απεργιακά μέτρα που ξεκινάνε με την έναρξη της βάρδιας την Δευτέρα   20-01-2014.
 Σας καλούμε όλοι μαζί να αντισταθούμε στην πώληση του ΑΔΜΗΕ, η πώληση του οποίου θα σηματοδοτήσει το ξεπούλημα ολοκλήρου του ομίλου ΔΕΗ. Είναι γνωστό σε όλους  μας ότι δεν αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, παρόλο που η κυβέρνηση παραπληροφορεί την κοινωνία για να πετύχει τον στόχο της.
Ο ΑΔΜΗΕ και ολόκληρος ο όμιλος της ΔΕΗ είναι Δημόσια περιουσία και ανήκει στους πολίτες αυτής της χώρας.
<<Ο τοίχος έγραφε μοναδική ευκαιρία. Εντός πωλούνται πάσης φύσεως υλικά>>. Οι στίχοι αυτοί περιγράφουν ίσως με τον πλέον παραστατικό τρόπο την επιχείρηση αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας.

ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ, ΤΟΤΕ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ!



   ΤΟ Δ.Σ.ΤΔΕ/ΕΤΕ Π. ΑΘΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News