Dei Energy News

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΣΥΝΤΡΟΦΟ» ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΒΑΣΑΝΟ


"Γιατί στεκόμαστε εμπόδιο στον ιδιότυπο συνδικαλισμό σου και την ανίερη συμμαχία σου με την Σ.Α.Δ και τον ΡΙΖΟ ..."

    ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΒΡΕΝΤΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΔΣ - ΕΤΕ/ΔΕΗ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Προς :  Φωτόπουλο Νίκο.
 Όλους τους εργαζόμενους και εργασιακούς χώρους της Κρήτης.



Συνάδελφοι  και συναγωνιστές,
Το τελευταίο χρονικό διάστημα δέχομαι μια ανελέητη και προσβλητική επίθεση λάσπης και κατασυκοφάντησης  από τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Νίκο Φωτόπουλο, ως απάντηση σε μια ανακοίνωση, που είχα εκδώσει κατά την πρόσφατη επίσκεψη του, στο φιλόξενο νησί μας, την Κρήτη και του επισήμανα :

·        Την απρόσμενη, απρόβλεπτη και χωρίς ειδοποίηση του άφιξη, στο νησί μας, τουλάχιστον όσων αφορά εμένα .  
·        Την θεσμική αιρετή  ιδιότητα που μ’ έχετε τιμήσει οι συνάδελφοι Κρητικοί, μέσω εκλογών και δεν με είχε ειδοποιήσει όπως όφειλε, και επιβάλλει η συντροφικότητα και η πολυετή φιλία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, που αυτή η ιδιότητα, η ιδιότητα της φιλίας,  τουλάχιστον για εμένα, ήταν η πιο σοβαρή και άξια .

Μου προκαλεί πραγματικά έκπληξη ο τρόπος αντίδρασης  του «συντρόφου» Νίκου Φωτόπουλου, (ο οποίος επισκέπτεται για δεύτερη μόλις φορά μέσα σε ένα μήνα  στην επταετή του θητεία την Κρήτη, η πρώτη ήταν πρόσφατα για τις εκλογές της κοινωνικοποίησης, όχι για να τιμήσει τους εργαζόμενους, ούτε για να τους ενημερώσει, όπως υποκριτικά προφασίζεται, αλλά για ακατάσχετη ψηφοθηρία) …

Εκφράζω την λύπη μου για την απαράδεκτη ανακοίνωση, από την οποία δείχνει την μικροψυχία του, την δειλία καθώς και τον πανικό  που τον έχει καταβάλει.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΣΥΝΤΡΟΦΟ» ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΒΑΣΑΝΟ .


 Σκοπός της επίθεσης που κάνει με μένος,  ύβρεις και προσβολές  είναι :

·        Να πλήξει, να λασπολογήσει, να προκαλέσει  και να προβοκάρει εμένα αλλά  και τους άλλους υποψήφιους συντρόφους μου και συντοπίτες μου, του  ψηφοδελτίου  της Εργατικής Παράταξης Άμεσης Δημοκρατίας. 
·        Να πλήξει και να απαξιώσει τους δημοκρατικούς θεσμούς του συνδικαλισμού .
·        Να πλήξει την ενότητα των εργαζόμενων, προς χάρη της άγρας ψηφοθηρικής διαδικασίας, την ώρα που έχει ανακοινωθεί ότι   ξεπουλιέται η ΔΕΗ και οι εργαζόμενοι αυτό που έχουν ανάγκη είναι η όσο τον δυνατόν μεγαλύτερη ενότητα τους .

Ο λόγος συνάδελφοι που δέχομαι και δεχόμαστε αυτήν την επίθεση από τον «σύντροφο» Φωτόπουλο δείχνει ότι βρίσκετε σε έκδηλη κατάσταση πανικού και Φόβου …..    Και αυτό γιατί ..??

ΌΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ …

·        Γιατί «σύντροφε» Φωτόπουλε μια ομάδα «συντρόφων» έσπασε τα δεσμά της με τη γραφειοκρατική συνδικαλιστική υποκρισία σου και στέκετε εμπόδιο στα διαπλεκόμενα σχέδια σου.

Γιατί στεκόμαστε εμπόδιο στον ιδιότυπο συνδικαλισμό σου και την ανίερη συμμαχία σου με την Σ.Α.Δ και τον ΡΙΖΟ ???.

·        Γιατί καταγγέλλω και θα καταγγέλλουμε αυτό το προκλητικό συνδικαλιστικό  «πάντρεμα» με τα βαρίδια του παρελθόντος που έχουν καταχραστεί και ξεπουλήσει διαχρονικά  τα ιδανικά των εργαζομένων και σήμερα τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και η κυβέρνηση πατεί σε αυτά τα εγκλήματα, για να γίνει το έργο τους πιο εύκολο και χωρίς αντίδραση .
Βαρίδια που έχουν  αμαυρώσει το συνδικαλιστικό κίνημα και σήμερα εσύ τα χρησιμοποιείς για να προστατέψεις τα προσωπικά σου συμφέροντα στο όνομα της υποτιθέμενης ενότητας για την σωτηρία της ΔΕΗ, υποκρύπτοντας την αλήθεια από τους εργαζόμενους .

·        Γιατί αποκαλύπτω και θα αποκαλύπτουμε συνεχώς ότι πίσω από τον υποτιθέμενο Ταξικό συνδικαλισμό σου,  δεν κρύβετε τίποτε άλλο, παρά μόνο η προσπάθεια να χρησιμοποιήσεις την Ταμπέλα του Μαρξιστή επαναστάτη απλά και μονό για να σιχτιρίζεις και να κατηγορείς όποιον είναι αντίθετος με τις απόψεις σου, όποιον αντιστέκεται στα γραφειοκρατικά σχέδια σου, όποιος προσπαθεί να κάνει αυτοκάθαρση μέσα στο συνδικάτο, θεωρώντας ότι οι συνάδελφοι και το συνδικάτο είναι κτήμα σου, όπως αναφέρεις σε ανακοίνωση σου για την διαρχία, αποκηρύσσοντας έτσι τις Μαρξιστικές σου ιδέες και θεωρίες, αποκαλύπτοντας το δογματικό, συντηρητικό, μονολιθικό γραφειοκρατικό σου πρόσωπο .

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ … ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΙΩΠΗ …!!!

Ψάρεψε μόνος σου στα θολά νερά της διάσπασης  της διαπλοκής και της συναλλαγής με τους νέους προϊσταμένους σου, που μονό ταξική συμπεριφορά δεν έχουν και το ταξικό ένστικτο σας έχει εξατμιστεί μπροστά στις προσωπικές σας φιλοδοξίες .

«Σύντροφε» Φωτόπουλε, με τις τελευταίες  πράξεις σου και ενέργειες σου δεν πρέπει να μιλάς στο όνομα της εργατικής τάξης, αλλά στο όνομα μιας γραφειοκρατικής κάστας που την χρειάζεσαι και την χρησιμοποιείς :

·        Για λίγα ψηφαλάκια.
·        Για να αισθανθείς πιο ισχυρός.
·        Για να ελέγχεις και να κυριαρχείς στους εργαζόμενους.
·        Για να εξασφαλίσεις μέσω της ΕΤΕ/ΔΕΗ τα μελλοντικά σου σχέδια και συμφέροντα.

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΑΝ ΤΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΗΝ 

ΚΡΗΤΗ ΝΙΚΟ ΦΩΤΟΠΟΥΛΕ …???
·    Σαν πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ /ΔΕΗ ?
·    Σαν μέλος του Δ/Σ της ΔΕΗ ΑΕ .?
·   Σαν μέλος της εκτελεστικής του Δ/Σ της ΓΣΕΕ?
·   Σαν επικεφαλής του ψηφοδελτίου ΕΑΜΕ ?
·   Σαν αυτοκράτορας, καίσαρας, πατριάρχης, καρδινάλιος ?

ΣΑΝ ΤΙ …?    
Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ,
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ .
Συνάδελφοι και συντοπίτες,  Να είστε βέβαιοι ότι εγώ και οι σύντροφοι μου δεν πρόκειται να συρθούμε στον δρόμο της αντιπαράθεσης και της διάσπασης. Ο δικός μας ο δρόμος είναι δύσκολος και ανηφορικός .

Εμείς, στο επόμενο διάστημα έχουμε χρέος να ξυπνήσουμε μνήμες του παρελθόντος και όλοι οι εργαζόμενοι  να  παλέψουμε, ταξικά, συλλογικά  για μια ΔΕΗ υπό τον έλεγχο των εργαζόμενων , όσο δύσκολο και ουτοπιστικό μπορεί να φαντάζει σήμερα αυτό .

Εμείς, θα απαιτούμε πάντα αυτοκάθαρση στις γραμμές μας, στις γραμμές του συνδικάτου και από όλους τους διαπλεκόμενους, των οποίων η συμπεριφορά δίνει τροφή για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ .

Εμείς, είμαστε και θα παραμείνουμε στο δρόμο του αγώνα μαζί με τους εργαζόμενους ενάντια στη πολιτική των μνημονίων και της κυβέρνησης.

Για μας, η λέξη σοσιαλισμός δεν είναι κενό περιεχομένου και άνευ ουσίας. Είναι επανάσταση, είναι ανατροπή, είναι διαρκής αγώνας για μια καλύτερη κοινωνία .

Εμείς, θα αγωνιστούμε για να πάρουν τα όνειρα μας εκδίκηση και οι έννοιες σοσιαλισμός και δημοκρατία των εργαζόμενων, να πάρουν σάρκα και οστά . 

Εμείς, είμαστε πάντα καθαροί σε όλη την συνδικαλιστική μας ζωή και έχουμε συγκεκριμένη συμπεριφορά . Λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και θα αποκαλύπτουμε όλα τα κακώς κείμενα.


Νίκο Φωτόπουλε, μάθε επιτέλους ότι  …..
ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ,
ΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΕ,

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΣΑΡΟΣ

1 σχόλιο:

  1. ΑΦΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΠΕΖΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΑΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ???Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ??ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΑΠΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ??ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΥΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΙΝΟΥΝΤΕ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΟΤΙΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News