Dei Energy News

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Πυρά Παπακωνσταντίνου κατά Τσίπρα με φόντο την κατάληψη της ΓΕΝΟΠ


Επίθεση κατά του κ. Αλ. Τσίπρα εξαπέλυσε χθες ο υπουργός Περιβάλλοντος , Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΠΕΚΑ), κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, με αφορμή τις δηλώσεις του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στην κατάληψη του κέντρου έκδοσης λογαριασμών ΔΕΗ, όπου υπεραμύνθηκε των κινητοποιήσεων των εργαζομένων.
«Ο λαϊκισμός και η πολιτική δημαγωγία του κ. Τσίπρα έχει ξεπεράσει ακόμα και την κοινή λογική», ανέφερε ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος τόνισε ότι η ΔΕΗ θα εφαρμόσει τους νόμους που η Βουλή έχει ψηφίσει, «ακόμα και όταν ορισμένοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν την ανευθυνότητα να προτρέπουν μια δημόσια επιχείρηση να τους παραβιάσει».
Μιλώντας στην συγκέντρωση των εργαζομένων στην κατάληψη του κέντρου έκδοσης λογαριασμών της ΔΕΗ την Τετάρτη ο κ. Τσίπρας είχε τονίσει ότι «όσοι σήμερα με αγώνες υπερασπίζονται το Σύνταγμα της χώρας, όσοι σήμερα με αγώνες υπερασπίζονται τη σωτηρία της ελληνικής κοινωνίας απέναντι σ΄ αυτή την πρωτοφανή λαίλαπα δεν είναι παράνομοι».
Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ συμπλήρωσε ότι «παράνομοι και αντισυνταγματικοί είναι όσοι νομοθετούν και μας κυβερνάνε. Παράνομη είναι και η απόφαση της διοίκησης της ΔΕΗ να τυπώσει εκτός της εταιρείας τα εκκαθαριστικά των λογαριασμών της ΔΕΗ, παραδίδοντας σε τρίτους τα. ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και αυτό δεν θα μείνει αναπάντητο».
Ιδιαίτερα αυτές οι αναφορές του κ. Τσίπρα τέθηκαν στο στόχαστρο του κ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος τον κατηγόρησε γιατί «αποκαλεί παράνομους όσους εφαρμόζουν τους νόμους του κράτους, επικαλείται το συμφέρον της χώρας, όταν προτρέπει να μπλοκάρουν τα έσοδα του κράτους και ανακαλύπτει ότι τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα πλήττονται από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News