Dei Energy News

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ...!!!

Σχόλιαζει, Αθανασόπουλος Περικλής.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ κ.ΔΑΝΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ,ΩΣΤΕ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ.

Διαβάζοντας με πολύ προσοχή το άρθρο του κ. ΔΗΜΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ, που δημοσιεύτηκε από ΤΟ ΒΗΜΑ στις 14/10/2011
(http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=425314)το οποίο καταλήγει στην πρόταση … «Όπως λέμε μάχαιρα έδωκες μάχαιρα θα λάβεις, έτσι και εδώ. Φωτόπουλο έφτιαξες, σκουπίδια και μπάχαλο θα λάβεις».. …την οποία και θα ήθελα να σχολιάσω…!!!…

Ποιος είναι ο ΔΑΝΙΚΑΣ και ποιος ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ…;
Εν πρώτοις βέβαια θα .....

μπορούσα να την θεωρήσω ανάξια σχολιασμού γιατί ευθυγραμμίζεται με την φρασεολογία γνωστού μεγαλοδημοσιαγράφου σε μεγάλο ιδιωτικό κανάλι που πολλάκις αναφέρεται για σκουπιδολογία και δυστυχώς εργάζεται στο ίδιο συγκρότημα με τον κ. ΔΑΝΙΚΑ…!!!


Θα μπορούσα την παραπάνω φράση να την εντάξω στην παλιά φρασεολογία του πρώην Πρωθυπουργού κ. ΚΩΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ που συχνά αναφερόταν περί χαμαιτυπείου...!!!

Σέβομενος την «θυσία» του ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ που έχει περάσει στην σκέψη των Ελλήνων σαν σύμβολο αγωνιστικότητας για την ελευθερία ώστε να μπορούμε σήμερα να μιλάμε ελεύθερα δεν θα μπώ σε αυτή την διαδικασία…!!!

Θα μπορούσε όμως ο δημοσιογράφος που εργάζεται σήμερα στο ΒΗΜΑ, να μας πει αν θα συμφωνούσε με το άρθρο του ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ που έδωσε την ζωή του για να μπορούν να μιλάνε σήμερα «τα σκουπίδια» του κ. ΔΑΝΙΚΑ δηλ. οι Φωτόπουλοι; Η θα του το πετούσε στα μούτρα σαν απαράδεχτο…;

Αν ο κ. ΔΑΝΙΚΑΣ είχε την στοιχειώδη δημοσιογραφική δεοντολογία, πράγμα δυσεύρετο στους καιρούς μας, θα μπορούσε να ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση του ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ και να ερευνήσει μερικά πράγματα, ως όφειλε σαν δημοσιογράφος, και μετά να χαμαιτυπίσει με το παραπάνω άρθρο…!!!

Και συγκεκριμένα,
1. Κ. ΔΑΝΙΚΑ μήπως ξέρετε να μας πείτε εσείς που κόπτεστε, εξ επαγγέλματος, για την ελευθερία του λόγου και της σκέψης και με την δημοσιογραφική σας αρμοδιότητα, και με όλον τον σεβασμό που απολαμβάνετε από τον Ελληνικό Λαό που σας τιμά έως σήμερα διαβάζοντας τα άρθρα σας, αν και πόσο βοήθησε τον τόπο η «ελεύθεροποίηση των Μ.Μ.Ε.» τα τελευταία χρόνια, και ποια είναι η δική σας συμβολή στην κατάντια που έφτασε ο τόπος; (Το "δική σας συμβολή", αφορά όλους τους «ελεύθερους» δημοσιογράφους)…!!

2. Κ. ΔΑΝΙΚΑ, διαφωνείτε με την άποψη της ΓΕ.ΝΟ.Π (ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ), ότι η ΔΕΗ πρέπει να εκσυγχρονιστεί και τα δίκτυα μεταφοράς καθώς και οι βασικοί σταθμοί παραγωγής να αποτελούν εθνικό κεφάλαιο, και όποιος ιδιώτης θέλει να παράγει ενέργεια ( από τον αέρα η από τον ήλιο) να το κάνει αλλά να μην έχει την δυνατότητα να ελέγχει την ασφάλεια της χώρας, και όχι όπως έγινε με τον Ο.Τ.Ε που ανά πάσα στιγμή είμαστε όμηροι της Deutsche Telekom και της SIEMENS;

3. Κ. ΔΑΝΙΚΑ πιστεύετε ότι για όλα σε αυτόν τόπο την ευθύνη για την σημερινή κατάντια του τόπου, την έχουν τα «σκουπίδια» σαν τον ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ;

4. Κ. ΔΑΝΙΚΑ, εσείς που ασχολείστε με την δημοσιογραφική έρευνα, μήπως μπορείτε να μας πείτε ποιοι κρύβονται πίσω από τα μεγάλα σκάνδαλα που έλαβαν χώρα στην χώρα μας, και αν στα σημαντικότερα δεν κρυβόταν πίσω και από μία πολυεθνική εταιρεία;

5 Κ. ΔΑΝΙΚΑ σας προκαλώ σε ανοιχτή συζήτηση όποτε θέλετε να σας αραδιάσω «με στοιχεία», πράξεις κυβερνητικών νυν και προηγουμένων που καταλήστεψαν τον Ελληνικό Λαό …!!!

6. Κ. ΔΑΝΙΚΑ……….
7. Κ. ΔΑΝΙΚΑ………

Κ. ΔΑΝΙΚΑ εργάζομαι 27 χρόνια σαν Μηχανικός από τα οποία τα 26 στον ιδιωτικό τομέα και σήμερα βγάζω μόλις και μετά βίας 900 ευρώ το μήνα, και ο πιστεύω ότι γι αυτό έχετε μεγαλύτερη ευθύνη εσείς οι δημοσιογράφοι από τον ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ που παλεύει για να κρατήσει σε αξιοπρέπεια τους συνάδελφους μηχανικούς της ΔΕΗ και η ΔΕΗ να αποτελεί εθνικό κεφάλαιο…!!!

Τέλος θεωρώντας ότι το άρθρο σας είναι «κατ εντολή», και ότι κάθε άνθρωπος έχει τις «αδυναμίες του», δεν θα σας καλούσα να το αποσύρετε και να ανακαλέσετε, γιατί θα γίνει σύντομα όταν θα καταλάβετε ότι ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ παλεύει για το συμφέρον της χώρας ενώ εσείς για το συμφέρον αυτών που δεν σας αφήνουν να λειτουργείτε ελεύθερα όπως πιστεύω ότι πραγματικά θα θέλατε… .!!!
Τέλος θα ήθελα να καταλήξω οτι πολύ σύντομα "ΟΙ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΙ" θα κάνουν κάνουν ότι μπορούν για να μην "υποδουλωθεί"η χώρα με κάθε τρόπο...!!!

Γι αυτό κ. ΔΑΝΙΚΑ καλούμενα όλοι με όποιο τρόπο μπορούμε από οποιοδήποτε μετερίζι να παλέψουμε και να αντισταθούμε...!!!

Τούτη την ώρα δεν χωρούν τέτοια άρθρα αλλά σοβαρός προβληματισμός και «ώριμες» παρεμβάσεις, ώστε να ενώνουν τον Ελληνισμό και να τρομοκρατούν τους επιβουλεύοντες την χώρα μας…!!!

Με εκτίμηση
Αθανασόπουλος Περικλής


thoureios blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News