Dei Energy News

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Επιβεβαίωση...και βλαπτική μεταβολή

Σε δήλωση που έκανε στο http://dakegenopdei.blogspot.com/ ο εκτελεστικός σύμβουλος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ , Ιωάννης Δήμας επιβεβαιώνει την ανάρτηση μας για φορολόγηση του μειωμένου τιμολογίου. Διαβάστε παρακάτω τη δήλωση του συνδικαλιστικού στελέχους της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Συναδέλφισσες-φοι
Η εντεινόμενη φημολογία και η συνεχιζόμενη δημοσίευση περί εργασιακής εφεδρείας στο μεσοκατώτερο προσωπικό (ΔΟ2,ΓΥ5 κλπ.) δημιουργεί έντονες ανησυχίες και διατάραξη της εργασιακής ειρήνης.
Η τρομακτική μείωση του προσωπικού καθιστά αδύναμη τόσο τη λειτουργία αυτή καθ’αυτή της Επιχείρησης όσο και την εξυπηρέτηση του καταναλωτή.
Το φιλότιμο των εργαζομένων περνά απαρατήρητο από μία Διοίκηση η οποία στέκεται απαθής αδιαφορώντας για τη πορεία της μεγαλύτερης Επιχείρησης της χώρας και το κοινωνικό πρόσωπο που είχε απέναντι στη κοινωνία.
Για το λόγο αυτό ΚΑΛΩ τη Διοίκηση και τον αρμόδιο Υπουργό (που εμπλέκονται στα δημοσιεύματα / φημολογία περί «……λίπη και ξίγκια που δεν έχουν δουλειά στην Επιχείρηση…..» να διαψεύσουν άμεσα τα ως άνω ότι η ΔΕΗ Α.Ε δεν θα εφαρμόσει την εργασιακή εφεδρεία.
Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι υπεύθυνοι και υπόλογοι τόσο στον εργαζόμενο όσο και στον Έλληνα καταναλωτή.
Ευελπιστώ ότι σύσσωμο το Συνδικαλιστικό Κίνημα με σύμμαχο τη Κοινωνία θα αντιδράσει και θα αποτρέψει επιχειρούμενες πολιτικές που μας παραπέμπουν στο μεσαίωνα.
Η τακτική Κυβέρνησης και Διοίκησης συνεχίζεται με την απόφαση του ΔΣ (με τη διαφωνία των εκπροσώπων των εργαζομένων) περί βλαπτικής μεταβολής (φορολόγηση) του τιμολογίου προσωπικού (ΓΠ) το οποίο έχει δοθεί ως παροχή σε είδος μέσα από Συλλογικές Συμβάσεις, Υπουργική απόφαση, αναγκαστικό νόμο μέχρι χθες, δρομολογούμενο σήμερα με άσκηση προσφυγής στα Διοικητικά Δικαστήρια που τελικά αντανακλά σε περαιτέρω μείωση μισθών.
ΚΑΛΩ τη Διοίκηση της ΔΕΗ Α.Ε να ανακαλέσει την απόφασή της και το Συνδικαλιστικό Κίνημα να πράξει το χρέος του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News