Dei Energy News

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΔΟΠ-ΔΕΗ:ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο υπουργός που έφερε την Τρόϊκα, που δημιούργησε το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα το οποίο κόβει μισθούς και συντάξεις και οδηγεί σε στρατιές ανέργων το παραγωγικό δυναμικό της χώρας, σκορπώντας τον όλεθρο και την δυστυχία, ο άνθρωπος που βάπτισε τη χώρα μας «ΤΙΤΑΝΙΚΟ που βουλιάζει» … χτύπησε και πάλι: Αυτή τη φορά κατά της ΔΕΗ, ως αρμόδιος πλέον υπουργός.
        Πρόκειται για τον κύριο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος δήλωσε εχθές απίθανα πράγματα για το ξεπούλημα της ΔΕΗ, αλλά και για πλεονάζον προσωπικό στους Διοικητικούς.
        Πιο συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:
        Θα δημιουργήσω μία μικρή ΔΕΗ που θα περιλαμβάνει σταθμούς και ορυχεία, όπου θα εκχωρηθεί σε ιδιώτες προκειμένου να ικανοποιηθούν τις απαιτήσεις των Τροϊκάνων , ενώ δήλωσε ανερυθρίαστα:  «Όποιος ισχυρίζεται ότι στη ΔΕΗ δεν υπάρχει πλεονάζον προσωπικό δεν γνωρίζει την επιχείρηση».
        Άραγε με ποια στοιχεία ομιλεί για πλεονάζον Διοικητικό προσωπικό, όταν συνολικά δεν αριθμεί πάνω από 5.000 εργαζόμενους, δηλαδή λιγότερο από το ¼ του προσωπικού!!!
ØΠοιος τον οδήγησε σε αυτή την αφοριστική φράση περί πλεονάζοντος προσωπικού αυθαίρετα και χωρίς στοιχεία;
ØΠοιος είναι αυτός που θέλει να ξεπουλήσει τους σταθμούς και τα ορυχεία της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας έναντι πινακίου φακής, όπως έκανε με τον ΟΤΕ, ζημιώνοντας κατά 350 εκατομμύρια € το Ελληνικό Δημόσιο για την πώληση του 10%;
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ :

Το Σ.Κ. και οι εργαζόμενοι θα σταθούν απέναντι στις πολιτικές που εφαρμόζει ο πλέον επικίνδυνος υπουργός για το συμφέρον της ΔΕΗ και της χώρας.
Η ΔΕΗ δεν τεμαχίζεται γιατί είναι περιουσιακό στοιχείο του Ελληνικού λαού αλλά και των εργαζομένων στη ΔΕΗ.
Δεν υπάρχει πλεονάζον προσωπικό γιατί οι πραγματικές ανάγκες φαίνονται καθημερινά στη λειτουργία της επιχείρησης, δηλαδή στην εξόρυξη του λιγνίτη, στους σταθμούς αλλά και την εξυπηρέτηση του πελάτη, όπου λόγω έλλειψης προσωπικού οι εργολάβοι κάνουν χρυσές δουλειές.
«Εφεδρείες στη ΔΕΗ, δεν υπάρχουν».
Καλούμε τον Πρωθυπουργό να στείλει σεμόνιμη εφεδρεία τον κύριο Παπακωνσταντίνου, πριν σκορπίσει και νέες συμφορές.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News