Dei Energy News

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ:ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΡΑ

Απολύσεις, Φόροι, ¨Εφεδρεία¨, Μειώσεις μισθών και συντάξεων, ξεπούλημα Δημόσιας Περιουσίας αποτελούν το μείγμα της εφαρμοζόμενης πολιτικής.  Μιας πολιτικής αντιλαϊκής, αντεργατικής και αποδεδειγμένα πλέον αναποτελεσματικής.
Η αναποτελεσματικότητα κάθε μέτρου φέρνει νέα μέτρα που βυθίζουν περισσότερο τη χώρα στην ύφεση, εκτινάσσουν την ανεργία και οδηγούν τους εργαζόμενους και συνταξιούχους καθώς και τις οικογένειές τους στην εξαθλίωση και στην απελπισία.
Οι προσδοκίες ότι έρχονται καλύτερες ημέρες, ότι έρχεται η ανάπτυξη, ότι επιτυγχάνεται κάποιο νοικοκύρεμα αποδεικνύονται ανεκπλήρωτες.
Τα νέα μέτρα θα ακολουθήσουν και άλλα μέτρα.
Η μόνη επιλογή είναι η αντίδραση.  Η συντονισμένη αντίδραση των Ομοσπονδιών και των Συνομοσπονδιών με αίτημα την ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
Αν όχι τώρα, πότε περιμένουν να αντιδράσουν;
Αποτελεί απόλυτη αναγκαιότητα να παραμερίσουν συντεχνιακές, προσωπικές και παραταξιακές διαφορές και να δημιουργήσουν το μέτωπο που θα ανατρέψει τις πολιτικές της ύφεσης, της εξαθλίωσης και του ξεπουλήματος της Δημόσιας Περιουσίας, ανταποκρινόμενοι έστω και την τελευταία στιγμή στο χρέος τους, που δεν είναι άλλο από την προστασία των εργαζομένων και συνταξιούχων.
Η αυταρχική και αντιλαϊκή πολιτική μόνο με κοινό μέτωπο αντίδρασης μπορεί να ανατραπεί.
Καλούμε τις Συνομοσπονδίες, τις Ομοσπονδίες να κινηθούν συντονισμένα και δυναμικά.  Τα μέτρα δεν πρέπει να περάσουν.

Το απαιτούν οι εργαζόμενοι.
Το απαιτούν οι συνταξιούχοι.
Το απαιτεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News