Dei Energy News

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

"Οι ατσαλάκωτοι και άκαπνοι Συνδικαλισταράδες της ΓΕΝΟΠ"

Aνακοίνωση του Περιφερειακού Συνδικάτου Χειριστών Λ.Κ.Δ.Μ.-Δ.Ε.Η. Α.Ε.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
τελικά η συγκυβέρνηση τα κατάφερε με την δοκιμασμένη τακτική της μπλόφας, εκμεταλλευόμενη την δεδομένη ανυπαρξία κεντρικής και συντονισμένης αντίδρασης των Συνδικάτων, πέρασε την εθνοκτόνο πολιτική της ξεπουλώντας την περιουσία του ελληνικού λαού και των ασφαλισμένων της ΔΕΗ.
Η πάλε ποτέ κραταιά ΓΕΝΟΠ, αντικείμενο λεηλασίας της Ιστορίας της και της Δυναμικής από καιροσκόπους συνδικαλιστές
με πολύ μικρό ανάστημα να αντισταθούν στις προκλήσεις των καιρών, φανφαρόνοι και υποκριτές που αν δεν συμμετέχουν εντέχνως στην πολιτική αυτή όπως βοά από τα ήχοι των εργαζομένων, θα πρέπει να δώσουν πειστική απάντηση στους εργαζόμενους, τους οποίους καπηλεύονται λεηλατώντας την υπομονή και την νοημοσύνη τους.
          Πρώτον, γιατί εδώ και δύο χρόνια οι ατσαλάκωτοι και άκαπνοι αυτοί Συνδικαλισταράδες, αφού οδήγησαν σε έκτακτο συνέδριο την ΓΕΝΟΠ για την ανάδειξη νέας ηγεσίας που θα απέτρεπε δήθεν την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ κατάφεραν να γίνει ακριβώς το αντίθετο ιστορικά, κρατώντας τη ΓΕΝΟΠ χωρίς προεδρείο;
          Δεύτερον πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να γίνει προεδρείο; Μήπως μόλις ολοκληρωθούν όλα τα εγκλήματα εναντίον της επιχείρησης του ελληνικού λαού;
          Αλήθεια σε τι χρειάζονται τα έξοδα μεταβίβασης σε δήθεν Δ/Σ ΓΕΝΟΠ; Καλές οι βόλτες συνάδελφοι εις υγεία των κορόιδων Συναδέλφων άλλα δύο χρόνια για να συγκροτήσετε προεδρείο;
Πώς να πιστέψουν οι εργαζόμενοι τέτοια Συνδικαλιστικά στελέχη που μόλις δουν τηλεόραση και μικρόφωνο συνωστίζονται ποιός θα πει την μεγαλύτερη κορώνα πρώτος;
Ποτέ δεν υπήρξε πιο αποτυχημένη Απεργιακή κινητοποίηση και ας είχαμε την πώληση της ΔΕΗ. Και ας είχαμε όλη την κοινωνία για πρώτη φορά με το μέρος μας (φάνηκε στο Συλλαλητήριο).
Αλήθεια αντιλαμβάνεστε που βρίσκεστε? Τα εκτός έδρας οι εκπροσωπήσεις σε Δ/Σ ΔΕΗ και ταμείων και οι βόλτες στην Αθήνα μόνο σας νοιάζουν?
Αλήθεια μέσα στον ΑΔΜΗΕ δεν υπάρχει η ασφαλιστική μας περιουσία? Πόσο κοστολογείται αυτή? Τι θα γίνει τώρα που παίρνει σειρά και η μικρή ΔΕΗ? Τι θα κάνουμε αν μας πουν πάρτε 360 ευρώ σύνταξη και τα υπόλοιπα πάρτε τα από την ενσωματωμένη περιουσία σας? Από πού θα τα βρούμε τότε που όλα θα έχουν πωληθεί?
Αλήθεια από πού θα πάρουμε ΕΦΑΠΑΞ όταν δεν κουνιέται φύλλο με όσα γίνονται και ακούγονται? Αλήθεια θα συνεχίσουμε την πληρωμή του αυξημένου πλέον επασφαλίστρου και ο υπολογισμός των ΥΒΑΕ θα συνεχίσει να γίνεται με 30/30 αντί 27/27.
Τι κάνουν οι εκπρόσωποι μας?
Απλώς προεδρεύουν?
Τα ερωτήματα ζητούν απάντηση. Άραγε έως τότε θα προλάβετε να σχηματίσετε Προεδρείο?
Ντροπή.
Ποτέ άλλοτε δεν χρειαζόταν τόσο πολύ ένα Συνδικαλιστικό κίνημα με κεντρικό συντονισμό.

Η οργή του κόσμου της εργασίας θα πέσει όσο και αν αργήσει πάνω σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News