Dei Energy News

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Απάντηση Σαμαρά σε Τσίπρα για τη ΔΕΗ μέσω Economist

Ικανοποίηση επικρατεί στο Μαξίμου για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα της ιδιωτικοποίησης της «μικρής ΔΕΗ», αλλά και από την στάση που κράτησαν οι βουλευτές της συγκυβέρνησης κατά την ψηφοφορία του επίμαχου νομοσχεδίου.
Κυβερνητικά στελέχη έκαναν λόγο για πολιτική επικράτηση της κυβέρνησης απέναντι στα επικοινωνιακά τεχνάσματα του ΣΥΡΙΖΑ ενώ παράλληλα διασφαλίστηκε και το δημόσιο συμφέρον με την αποφασιστικότητα που υπήρξε από την πρώτη..
στιγμή που τα συνδικάτα θέλησαν να βυθίσουν τη χώρα στο σκοτάδι.
Ο πρωθυπουργός από το βήμα του Economist αναμένεται να εξαπολύσει προσωπική επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τόσο για το θέμα του δημοψηφίσματος όσο και για το γεγονός ότι η αξιωματική αντιπολίτευση υποκινούσε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην ΔΕΗ.
Ο Α. Σαμαράς σύμφωνα με πληροφορίες θα κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ πως επιθυμεί να γυρίσει τη χώρα στο χθες και γι αυτό τον λόγο εναντιώνεται σε όλες τις μεταρρυθμίσεις.
Ωστόσο θα σημειώσει πως η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει και δεν πρόκειται να κάνει πίσω καθώς στόχος είναι η έξοδος από την κρίση.
Παράλληλα αναμένεται να στείλει και μήνυμα προς τους δανειστές - καθώς η τρόικα βρίσκεται στην Αθήνα - περιγράφοντας με συγκεκριμένα στοιχεία την θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας, αλλά και τις συζητήσεις που θα πρέπει να ξεκινήσουν για την ελάφρυνση του χρέους.

 http://energypress.gr/news/reuma/Apanthsh-Samara-se-Tsipra-gia-th-DEH-mesw-Economist

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News