Dei Energy News

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

KAMMENOΣ για "Μικρή ΔΕΗ":Έχουμε ιδιωτικοποιήσεις που κάνουν δώρο σε συγκεκριμένα συμφέροντα

Την εκτίμησή του ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται υπό διάλυση εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον Real FM, σημειώνοντας μάλιστα ότι «μικρή ΔΕΗ» πωλείται έναντι πολύ μικρού τιμήματος προκειμένου να «εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα».
Παράλληλα, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι είναι υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων αλλά όταν αυτές γίνονται με ορθό τρόπο και κατορθώνουν να «φέρουν δουλειά στον τόπο, να φέρουν εργασία..
σε νέους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην ανεργία, να φέρουν ανάπτυξη, να φέρουν χρήματα στην πατρίδα μας και να σπάσουν τα κακώς κείμενα του δημοσίου».
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ οι παραπάνω προϋποθέσεις δεν ισχύουν στην περίπτωση της ιδιωτικοποίησης της «μικρής ΔΕΗ». Ο κ. Καμμένος παρομοίωσε αυτήν την αποκρατικοποίηση με την αντίστοιχη που είχε γίνει στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, υποστηρίζοντας ότι από την πώληση της ΕΒΖ ουσιαστικά υπήρξε ζημία και όχι κέρδος.
Αναφερόμενος στη «μικρή ΔΕΗ», ο κ. Καμμένος επεσήμανε ότι «εδώ έχουμε ιδιωτικοποιήσεις που κάνουν δώρο σε συγκεκριμένα συμφέροντα τα οποία είναι και ονομαστικά. Δηλαδή ξέρουμε ποιος θα πάρει τι, και δεν έχουμε καμία ιδιωτικοποίηση με σκοπό την ανάπτυξη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News