Dei Energy News

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΕΔΟΠ-ΔΕΗ:ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΑΥΤΕΚΩ

Σε σχέση με την επιστολή του σωματείου «Σπάρτακος»,  η οποία διενεμήθη υπηρεσιακά στο προσωπικό του ΤΑΥΤΕΚΩ και αφορούσε τις μισθολογικές δαπάνες του προσωπικού με την ένταξη του στον ΕΟΠΥΥ, αναφέρουμε τα εξής: 
-    Οι απόψεις κάθε σωματείου βαραίνουν αποκλειστικά το σωματείο που τις δημοσιοποιεί.
-    Προσωπική μας άποψη παραμένει,  ότι οι συνάδελφοι στο ΤΑΥΤΕΚΩ είναι μέρος από το σύνολο των εργαζομένων στη ΔΕΗ και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την διατήρηση των δικαιωμάτων τους, όπως αυτά εκφράζονται μέχρι σήμερα με τις Σ.Σ.Ε. που κυρώθηκαν με νόμους.
-    Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κακώς προέκυψε ένα τέτοιο θέμα, με το σχέδιο νόμου στο άρθρο 47  -  κεφάλαιο ρυθμίσεις ΕΟΠΥΥ – το οποίο κάνει λόγο για δαπάνες μισθοδοσίας, οι οποίες θα βαραίνουν τον φορέα από τον οποίο προέρχεται το προσωπικό όπου στην περίπτωσή μας είναι το ΤΑΥΤΕΚΩ και όχι η ΔΕΗ.
-    Επίσης, κατά την δική μας πάλι άποψη, δεν κατανοούμε γιατί ενημερώθηκε υπηρεσιακά το προσωπικό για την επιστολή του σωματείου,  προκαλώντας τριβές και αναστάτωση στους χώρους δουλειάς, όταν το θέμα θεωρείται ήδη ότι δεν υφίσταται.
Για εμάς, καθοριστική εξέλιξη είναι η ψήφιση της τροπολογίας, άμεσα προκειμένου να κατοχυρωθούν τα εργασιακά και άλλα δικαιώματα των συναδέλφων μας στο ΤΑΥΤΕΚΩ, ώστε να σταματήσει η ανασφάλεια που έχει προκληθεί στους εργασιακούς χώρους.

Γραφείο Τύπου /  ΕΔΟΠ-ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News