Dei Energy News

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Άγριες αποδοκιμασίες εναντίον της Α. Διαμαντοπούλου


Διεκόπη η προεκλογική ομιλία της υπουργού Ανάπτυξης κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου όταν συγκεντρώθηκαν στην ταβέρνα που μιλούσε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία την αποδοκίμασαν.
Η κυρία Διαμαντοπούλου μιλούσε σε 150 συγκεντρωμένους σε ταβέρνα στην Καισαριανή όταν δέχτηκε φραστική επίθεση ενώ εκτοξεύτηκαν και αναπτήρες. Η υπουργός λόγω των επεισοδίων αποχώρησε και η εκδήλωσε διεκόπη.
Λίγη ώρα αργότερα, η κυρία Διαμαντοπούλου δήλωσε στο Twitter: «Ήμουν σε εκδήλωση τουλάχιστον 150 παν/κών και ανθρώπων της τέχνης στην Καισαριανή, η οποία πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά παρότι 30 άτομα προσπάθησαν να την εμποδίσουν. Το πρόγραμμα συναντήσεων συνεχίζεται κανονικά και απόψε και κάθε μέρα. Φασίζουσες συμπεριφορές δεν τρομοκρατούν και δεν φοβίζουν, απ' όπου κι αν προέρχονται. Είμαι ανοικτή στο λόγο και την κριτική, όχι στη βία».
Παράλληλα τα άτομα που βρέθηκαν έξω από την ταβέρνα φώναζαν μεταξύ άλλων «Και μας φορολογήσατε... μας γαμήσατε», «Έχετε θράσος να έρχεστε εδώ. Είστε όνειδος» ακούγεται να λέει μια γυναίκα, ενώ κάποιοι άλλοι φωνάζουν «Εξω, έξω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News