Dei Energy News

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ρήμαξαν τα δημόσια έργα… θέλουν και τα φιλέτα της ΔΕΗ



του Αριστοτέλη Βασιλάκη

Την προηγούμενη εβδομάδα «όλως τυχαίως» διαβάσαμε «μπαράζ δημοσιευμάτων» από το Μπομπολέϊκο και ακούσαμε δεκάδες «έγκυρα ρεπορτάζ» από το Αλαφουζέϊκο, δηλαδή από τον σκληρό πυρήνα των ΜΜΕ της διαπλοκής, εναντίον της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, με αφορμή το γνωστό «θέμα» που είχε βγάλει στη φόρα προ καιρού ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, με τα πανάκριβα ταξίδια συνδικαλιστών στο εξωτερικό.
Λύσσαξαν οι νεροκουβαλητές του Μνημονίου και νεκροθάφτες μια ολόκληρης γενιάς Ελλήνων, εναντίον της «αμαρτωλής» ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Οι άνθρωποι, αφού «μεγαλούργησαν» στον κατασκευαστικό κλάδο παίρνοντας τα περισσότερα δημόσια έργα με ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ υπέρ τους όρους και εις βάρος της τσέπης των Ελλήνων φορολογουμένων (χρυσοπληρώσαμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την Αττική οδό), αποφάσισαν να μπουν επιθετικά και στο «φιλέτο» της Ενέργειας.
Είναι τυχαία τα δημοσιεύματα του  «ΕΘΝΟΥΣ» και η αναπαραγωγή τους από το MEGA και το ΣΚΑΙ; Για όσους δεν το γνωρίζουν την Τρίτη 3 Μάρτη έφτασε στη ΔΕΗ επιστολή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  (Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού) που ζητά από την Επιχείρηση μέχρι τις 20 Απρίλη να σχολιάσει την πρόταση της Ελληνικής Δημοκρατίας για την πώληση 4 λιγνιτικών μονάδων του Αμυνταίου 1, Αμυνταίου 2, Μελίτης και Μεγαλόπολης 3!!!
Η  πρόταση της «Ελληνικής Δημοκρατίας», δηλαδή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, δηλαδή της οικογένειας Παπανδρέου, αποτελεί πρωτοφανές ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ του εθνικού μας πλούτου, το οποίο σε μια σοβαρή χώρα και όχι στην σύγχρονη Μπανανία, όπως έχουν καταντήσει την Ελλάδα, θα έστελνε τους εμπνευστές της σε ισόβια φυλάκιση, για να μην γράψω τίποτα πιο χοντρό. 
Για όσους γνωρίζουν τα πράγματα εκ των έσω, η Λιγνιτική μονάδα της Μελίτης, αποτελεί αυτή τη στιγμή το κόσμημα, το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο της ΔΕΗ. Αυτή τη μονάδα θέλει να ξεπουλήσει ο Παπακωνσταντίνου!!! Αυτή και άλλες δύο επίσης, οι οποίες βρίσκονται στον ακριτικό και ευαίσθητο εθνικά νομό Φλώρινας!!! Για να καταλάβετε πως λειτουργεί το ελληνικό πολιτικό σύστημα, στο νομό Κοζάνης, από τον οποίο κατάγεται ο ίδιος ο «Παπάκ», η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Πάρις Κουκουλόπουλος, δηλαδή ο σκληρός νεοφιλελεύθερος πυρήνας του ΠΑΣΟΚ που εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει λυσσαλέο εσωκομματικό πόλεμο, στον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκο Φωτόπουλο, η «τρόικα» δεν άγγιξε καμία μονάδα!!! 
Για προφανείς μικροκομματικούς λόγους!!!  
ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ο Εθνικός μας πλούτος, με κριτήριο τις προεκλογικές ανάγκες τους!!!!
Για να καταλάβετε επίσης πως λειτουργούν τα συμφέροντα στην Ενέργεια, η απόφαση για να ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ η Μελίτη 1 στάλθηκε με «ταχυδρομικό περιστέρι», από την «αγία οικογένεια», η οποία διατηρεί εκπληκτικά καλές σχέσεις με συγκεκριμένο Επιχειρηματία, ο οποίος πολύ θα ήθελε να αγοράσει με ευνοϊκούς όρους τη συγκεκριμένη μονάδα, αφού εκκολάπτεται εκεί κάπου κοντά να φτιάξει ο ίδιος νέα μονάδα…
Στο δια ταύτα, μπορεί η συνδικαλιστές της ΔΕΗ να έχουν χάσει κάθε έξωθεν καλή μαρτυρία,  λόγω των εγκλημάτων πολύ παλιότερων διοικήσεων της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ (αυτοκόλλητων και ευνοούμενων της διαπλοκής) αλλά τόσο ο Μπόμπολας, όσο ο Αλαφούζος και βέβαια πάνω κι απ’ αυτούς η «αγία οικογένεια», δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ομιλούν… Όσο για τον Φωτόπουλο. Να είναι καλά ο άνθρωπος… Όποτε βγαίνει στα κανάλια σε παράθυρα μαζί με «δημοσιογράφους παπαγαλάκια» της διαπλοκής ή πολιτικούς μαριονέττες επιχειρηματικών συμφερόντων, τους κάνει τέτοια πλάκα, που μας δίνει θάρρος, ότι τελικά μπορεί και να καταφέρουμε να τους αντιμετωπίσουμε… Πλάκα τους κάνει ο άνθρωπος…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News