Dei Energy News

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ

http://dimofantis.blogspot.gr/
Σήμερα στην Ελλάδα των ηρώων «προεδρεύουν» και λένε πως κυβερνούν άνθρωποι που για σαράντα περίπου χρόνια , με μόνιμη κάλυψη το «έπος» του Πολυτεχνείου, λεηλάτησαν το ιστορικό ,κοινωνικό, οικονομικό και κάθε άλλο απόθεμα αυξάνοντας λογαριασμούς σε τράπεζες και εξωχώριες «κρύπτες».
Σήμερα στη χώρα της δόξας περιφέρεται η τρόϊκα της δικτατορίας του οικονομικού ολοκληρωτισμού, όπως τον φιλοτέχνησαν οι δήθεν «φιλελεύθεροι» του κόσμου της απάτης και της αρπαχτής. Περιφέρονται τα φαντάσματα της κουστωδίας του Χίτλερ μαζί με τους μαγείρους του εμφυλίου και των διχασμών.
Σήμερα στη χώρα του Περικλή , του Σόλωνα, του Λεωνίδα και των εκάστοτε τριακοσίων, στρογγυλοκάθισαν ανάξιοι πολιτικοί που παριστάνουν τους εθνοπατέρες αλλά στους μόνους που φέρονται πατρικά είναι οι παρανομούντες συνάδελφοί τους. Έτσι ενώ γνωρίζουν συγκαλύπτουν. Ψηφίζουν διατάξεις που ακυρώνουν έρευνες από επιτροπές και όργανα , όταν εξετάζονται «καυτές» υποθέσεις. Με τέτοιους τρόπους πασχίζουν να καλύπτουν ίχνη των … συναδέλφων τους. Αυτοί οι πολιτικοί έχουν το θράσος να απαιτούν να διαχωρίζονται οι «καλοί» από τους κακούς!
Εκβιάζουν τα όργανα του νέου άξονα –των «οίκων» και των τραπεζών- τα κράτη –μέλη της Ε.Ε, που υποτίθεται είναι και «σύμμαχοι» ! Απαιτούν την καταστροφή χωρών-σήμερα της Ελλάδας αύριο ποιος ξέρει ποιόν-  με πρόσχημα ελλείμματα ή   επιδόσεις που το «σύστημα» δεν … εκτιμά! Εκβιάζουν τα κοράκια των κερδοσκόπων (τύπου Σόρος), αυτούς που τους μεγάλωσαν  από τους «μαστούς» του σκοτεινού τραπεζιτικού κύκλου χάραξαν οι πολίτες με τη «Δημοκρατία» των κατευθυνόμενων εκλογών.
Και τώρα τι; Αλυσοδεμένοι και μαστιγούμενοι θα πρέπει να υποστούμε την ποινή που αποφασίζουν οι  φρουλάιν  Μέρκελ και ο χερ Σόϊμπλε  μαζί με τους τωρινούς και παλαιούς συμμάχους τους, που τους άνοιξαν τις πύλες τους ευχαρίστως την περίοδο του σαράντα. Σήμερα και πάλι από κοινού με το νέο εκστρατευτικό σώμα των νέο-Γερμανών επίδοξων κατακτητών, φέρονται αποφασισμένοι να πάρουν ρεβάνς της ηχηρής ήττας τους κατά τον Β! Παγκόσμιο!
Ατυχώς μέχρι τώρα, στην πατρίδα μας δεν υπήρξε ηγεσία να σταθεί απέναντι στις καταχτητικές «ιδέες» της νέας Βέρμαχτ των Ρέσλερ-Σόϊμπλε-Βεστερβέλλε. Σήμερα δεν υπήρξαν Έλληνες πολέμαρχοι να πουν όχι στις ορδές των Ούνων και των Γότθων. Σήμερα οι πατριδοκάπηλοι που μας κυβέρνησαν φρόντισαν με το σκιάχτρο της Δημοκρατίας να αποθαρρύνουν τους στρατιωτικούς από την μοναδική αποστολή τους να σώζουν την χώρα.
Έτσι μοιραία οι Έλληνες αυτοκτονούν χωρίς βεβαίως να συγκινούν ούτε τους δοτούς «ηγέτες» της δημοκρατικής μας καρικατούρας, ούτε πολύ περισσότερο τις ύαινες που καθοδηγεί το θλιβερό δίδυμο της Γερμανίας (Μέρκελ-Σόϊμπλε)! Αλλά ποιος μπορεί να πιστέψει ότι θα συγκινηθούν αυτοί που ανέλαβαν την εκτέλεση της ποινής κατά της απροσκύνητης Ελλάδας. Τι άλλο χρειάζεται για να αντιληφθούμε ότι αυτοί που μας λυμαίνονται σήμερα μόνο κέρδος αναμένουν από το «πτώμα» μας. Να ξεκοκαλίσουν τις περιουσίες του λαού που θα χαθεί! Έτσι όπως έκαναν από αρχαίας εποχής οι βάρβαροι πλιατσικολόγοι και οι προδότες , εφιάλτες και Γούσηδες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News