Dei Energy News

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Σωματείο εργαζομένων Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε. Δ.Ε.Η. Α.Ε.« Η ΕΝΩΣΗ » AVE ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ, προκαλούν στην Ελληνική κοινωνία, τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο κείμενο της δανειακής σύμβασης που απαιτεί η Τρόικα και δυστυχώς, οι υποταγμένοι του Ελληνικού κοινοβουλίου καλούνται να το ψηφίσουν.

Μέτρα που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια, τον Ελληνικό λαό στην όλεθρο, στην καταστροφή, στον εξευτελισμό και την πλήρη υποταγή στους δανειστές μας.


Η Ελλάδα μας, δυστυχώς υποβάλλεται στο μαρτύριο της σταγόνας και οδηγείται ταπεινωτικά προς την φτώχεια.

Με τους συμβιβασμένους αρχηγούς των τριών κομμάτων, που στηρίζουν το εκλεκτό τέκνο της Ε.Κ.Τ Λουκά Παπαδήμ(ι)ου, χωρίς να προβάλουν καμία αντίρρηση και αντίσταση, καταστρέφουν μέσα σε λίγες ώρες, ότι με αγώνες - ιδρώτα και αίμα έχτισε ο Ελληνικός λαός τα προηγούμενα εκατό χρόνια.

Χωρίς ίχνος πατριωτισμού και αξιοπρέπειας, οι δουλοπρεπείς βουλευτές των τριών κομμάτων, υπακούοντας τυφλά στις εντολές και την κομματική πειθαρχία που τους επέβαλλαν οι αρχηγοί τους- (τα αφεντικά τους) την ΜΑΥΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 με την ψήφο τους καταστρέφουν τα όνειρα και τις ελπίδες ενός ολόκληρου λαού , ενός λαού που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού σε όλο τον κόσμο.


Αντί να λειτουργήσουν με Εθνικό και Πατριωτικό συναίσθημα οι καλοπληρωμένοι εκπρόσωποί μας στο Ελληνικό κοινοβούλιο και να πούνε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην Τρόικα και τα συμφέροντα, δίνοντας την δυνατότητα και το δικαίωμα στον Ελληνικό λαό να συνεχίσει να υπάρχει και να επιλέξει έστω και την τελευταία στιγμή αυτός την τύχη του και το μέλλον του, οι ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΕΣ σκεπτόμενοι ότι και για τα…επόμενα χρόνια θα πρέπει να βολεύονται στα έδρανα της βουλής και με το αστείο δίλημμα ότι, τώρα στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα θα πρέπει να λειτουργήσουν με γνώμονα την σωτηρία της θα σηκώσουν το χεράκι τους και θα πουν YES MEN στους αρχηγούς τους βάζοντας το καπάκι στο φέρετρο, στέλνοντας εκατομμύρια συνανθρώπους μας στον θάνατο..   


Συμπολίτισσες –ες


Εάν τέσσερεις προδότες θέλουν να υποθηκεύσουν την ζωή μας και την ζωή των παιδιών μας, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να τους το επιτρέψουμε.


Επιβάλετε να αντισταθούμε και να τους προλάβουμε.


Πρέπει να πάρουν το μήνυμα ότι, στις 13 του Φλεβάρη όσοι από αυτούς ψηφίσουν ΝΑΙ στην δανειακή σύμβαση, ψηφίσουν ΝΑΙ στον θάνατο των παιδιών μας, ΔΕΝ θα έχουν κανένα δικαίωμα να κυκλοφορούν ανάμεσα μας.


Θα πρέπει να φύγουν με ελικόπτερα και να ζήσουν εκεί που τους ΤΑΞΑΝΕ τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.


ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.


ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News