Dei Energy News

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΕΤΕ-ΔΕΗ:Παλλαϊκός αγώνας διαρκείας

Δυο χρόνια τώρα μας κλέβουν τα δώρα, τους μισθούς, τις συντάξεις, μας κλέβουν στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα, λεηλατούν συνταγματικά κατοχυρωμένες ασφαλιστικές κατακτήσεις, κατεδαφίζουν το κράτος πρόνοιας και δικαίου. .
Σήμερα, δυο χρόνια μετά και αφούοι θυσίες μας έγιναν συναλλαγματικό απόθεμα στα χέρια των πιστωτών, οι δήμιοι επιστρέφουν για να ολοκληρώσουν το ταξικό τους έγκλημα, σε βάρος της μισθωτής εργασίας.  Οι δυνάστες της νέας τάξης πραγμάτων επανέρχονται δριμύτεροι για να αποτελειώσουν ότι απέμεινε από την αντικοινωνική τους υστερία..
·         Θέλουν πάση θυσία να διαγράψουν μια για πάντα τις ζωές μας.
·         Θέλουν να καθορίσουν το μέλλον μας και το μέλλον τον παιδιών μας.
·         Θέλουν να αποθηκεύσουν την χώρα και το λαό της.
·         Θέλουν να ξεπουλήσουν τον πλούτο της χώρας και το εθνικό μας βιος.
Αυτή η μάχη δεν είναι μια οποιοιδήποτε μάχη. Αυτή η μάχη έχει ξεχωριστή σημασία, είναι η μητέρα των μαχών. Ας αναλογιστούμε μόνο ότι την επόμενη μέρα δεν θα υπάρχει εργατικό δίκαιο, δεν θα υπάρχει εργατικό κίνημα, δεν θα υπάρχει εργασιακό κεκτημένο.
Βρισκόμαστε σε πόλεμο και ο μόνος τρόπος για να ανακοπεί η αντιλαϊκή επέλαση είναι η αντεπίθεση των δυνάμεων της εργασίας. Με απεργιακό κίνημα διάρκειας και ταξικής αλληλεγγύης. Το Δίλημμα Ένα και Μοναδικό: ή ΑΥΤΟΙ ή ΕΜΕΙΣ.
Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Αυτός ο αγώνας είναι αγώνας επιβίωσης και αξιοπρέπειας για τον κόσμο της δουλειάς, για τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών.
Μόνο έτσι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την τρομοκρατία και τη βαρβαρότητα του κεφαλαίου. Για να ανατρέψουμε το νέο μνημόνιο, να σταματήσουμε την λαίλαπα κυβέρνησης - ΕΕ - ΔΝΤ.
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ...
Στην Εξαθλίωση, την Φτώχια, την Υποταγή, την Εξάρτηση, το Ξεπούλημα.
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ...
Για τη Ζωή μας, το Μέλλον, τη Δημοκρατία.
Την ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ θα την ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ η ΚΟΙΝΩΝΙΑ
και ο ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΤΑΞΙΚΟΣ μας ΑΓΩΝΑΣ.
Συμμετέχουμε μαζικά στην 48ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/2/2012 και το ΣΑΒΒΑΤΟ 11/2/2012  και τις αντίστοιχες απεργιακές συγκεντρώσεις στις 11:00 πμ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Δίνουμε βροντερό παρόν στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ 12/2/2012 και ώρα 17:00 στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στις ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ μας στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, έξω από την ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και το ΣΑΒΒΑΤΟ  στις 10. 30 πμ και για την  ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρα 16:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News