Dei Energy News

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Θυμωμένοι, οργισμένοι αλλά όχι απελπισμένοι!


Γράφει ο Φώτης Μελέτης

Το τέλος για τους ντόπιους μνημονιακούς εκτελεστές της κυβέρνησης "ειδικού σκοπού" πλησιάζει…
Η τελευταία μεγαλειώδης συγκέντρωση χιλιάδων απλών πολιτών στο Σύνταγμα(και στην υπόλοιπη χώρα) αποδεικνύει ότι ο ελληνικός λαός είναι άκρως συνειδητοποιημένος και αποφασισμένος για τη μεγάλη ανατροπή και κυρίως δεν είναι απελπισμένος όπως θέλουν  να τον παρουσιάζουν τα τηλεοπτικά μέσα των εργολάβων της διαπλοκής.
Ο θυμός, η οργή και η ελπίδα αποτελεί το καλύτερο μείγμα ώστε να παραμείνουμε αγωνιστικοί, δυνατοί και ψυχωμένοι απέναντι στην μειοψηφία των εκφραστών της τρόικας και φυσικά δεν τρομάζουμε από τα δακρυγόνα, τους κουκουλοφόρους και από τα ΜΑΤ του Παπουτσή.
Η συγκυβέρνηση των πρώην κομμάτων της εξουσίας και οι υποστηρικτές της βουλιάζουν συνεχώς και οι πολιτικάντικες απειλές τους δεν πείθουν ούτε πλέον τα στελέχη τους που λακίζουν καθημερινά προς τα νέα πολιτικά σχήματα.  
Οι σημερινοί αποτυχημένοι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΝΔ που μας κυβερνούν στηρίζουν ποιους:
τους ανθρώπους(τραπεζίτες) που σου δανείζουν την ομπρέλα τους όταν έχει λιακάδα και την παίρνουν πίσω όταν αρχίζει να βρέχει!!!
Για τέτοιους...καλούς ανθρώπους μιλάμε!
Ισχυρές και κλειστές συντεχνίες δεν ήταν εκείνες που συκοφαντούσαν οι δημοσιογράφοι των εργολάβων αλλά οι  βουλευτές, οι εκδότες και οι καναλάρχες που επιμένουν να τρομοκρατούν και να εκβιάζουν τον ελληνικό λαό μιλώντας μόνο για καταστροφές και επεισόδια και όχι για την αδικία που βιώνουμε και την οικονομική θηλιά που μας έχουν βάλει οι δανειστές μας.
Δεν τους σώνουν λοιπόν ούτε οι εκλογές, ούτε τα τηλεπαπαγαλάκια, ούτε οι «ξένοι» φίλοι τους. 
Το ποτάμι της οργής έχει ξεχειλίσει και σε λίγο καιρό θα τους πνίξει.
Οπότε ας γνωρίζουν οι απερχόμενοι εξουσιαστές αλλά  το πολιτικό και το συνδικαλιστικό κατεστημένο που τους εκπροσωπεί ότι το τέλος έφτασε!!!
Η συνείδησή και ο αγώνας μας έχει γίνει ήδη ο εφιάλτης τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News