Dei Energy News

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Θα είμαστε εδώ όσους αλήτες - δολοφόνους - εμπρηστές κι αν χρησιμοποιήσετε!!!

Χθές εκατοντάδες χιλιάδες  έντιμων   Ελλήνων  που  δεν ανήκαν  σε κομματικά μαντριά, κατέβηκαν  στην Αθήνα  όχι για να κάψουν  αλλά για να υπερασπιστούν την πατρίδα και την  πραγματική δημοκρατία.
Αντιμετώπισαν για άλλη μια φορά  και το κράτος και το παρακράτος  που  σε  αγαστή και οφθαλμοφανή  συνεργασία  επιχείρησαν  μαζί με τη ζωή μας να "κουρέψουν" και την  ήδη  πετσοκομένη και  βιασμένη απο δαύτους  δημοκρατία.

Ήμουν ένας εξ αυτών  που βρέθηκε εκεί  μαζί  με τους συμπολίτες μου, με ανθρώπους  που η συμπεριφορά τους και  το πρόσωπό  τους έδειχνε ότι δεν είχαν  " πολεμική εμπειρία" απο διαδηλώσεις, ΜΑΤ , χημικά και κουκουλοφόρους.

Είδα με τα μάτια μου  όλους τους δρόμους  που κατέληγαν  στο Σύνταγμα  να έχουν μετατραπεί σε ανθρώπινα ποτάμια.
Είδα να βγαίνουν  απο  τους σταθμούς του μετρό  χιλιάδες  συμπατριώτες μου  με την ίδια  ήρεμη  και γενναία ματιά  που είχαν  και οι πατεράδες μας όταν   ξεπήδαγαν απο τα χαρακώματα  αψηφώντας  τη δύναμη  και τα όπλα  της τότε Νέας Τάξης .

Είδα τις Μονάδες ...Αντιμετώπισης Ταραχών  να  εκτελούν  με χειρουργική ακρίβεια  το σχέδιο  των  επιτελείων  της τρικομματικής  στήριξης και διακομματικής ανοχής   "κυβέρνησης".'
Ενα  σχέδιο που είχε  ένα και μοναδικό σκοπό : να μαγαριστεί  το  δημοκρατικό φρόνημα  των  απλών  αποφασισμένων Ελλήνων , να φιμωθεί  η φωνή τους,  και  πολύ περισσότερο να μην  καταγράψουν  οι  στημένες  κάμερες των ξένων  καναλιών  το αγωνιστικό   και προπάντων δημοκρατικό ήθος   του  ελληνικού λαού.


Χωρίς απολύτως κανένα  λόγο και αφορμή , ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ  μιας εξουσίας, που δεν είχε, δεν έχει, ούτε πρόκειται  να αποκτήσει  ποτέ την "δεδηλωμένη" υποστήριξη του λαού , άρχισαν να βομβαρδίζουν  με  ασφυξιογόνα  και δακρυγόνα  χημικά το  ειρηνικό  πλήθος  των αποφασισμένων συμπατριωτών τους,ένώ ταυτόχρονα σχημάτιζαν   "μπλόκα αποκλεισμού"   πρός  την πλατεία  Συντάγματος.


Ήταν πλέον φανερό ότι
έπρεπε να  "καθαρισθεί" το  ...πεδίο   για  να δοθεί  ελεύθερο  στη διατεταγμένη  δράση  του παρακράτους , πράγμα  που δυστυχώς  και έγινε.
 
Κατάφεραν λοιπόν  με αυτόν τόν δόλιο  και προδοτικό  σχεδιασμό να  στρέψουν  το  "τηλεοπτικό ενδιαφέρον" στους  βανδαλισμούς , τους εμπρησμούς   και γενικώτερα στην  "αντιεξουσιαστική" δράση  της  εξουσίας, αφήνοντας  το βασικό και το κύριο  της χθεσινής ημέρας ,  να υπάρχει απλώς  ως "παραλειπόμενο" ή  ήσσονος σημασίας  ζήτημα.


Και  το  κύριο χαρακτηριστικό  της χθεσινής  ημέρας  ήταν ότι ο ελληνικός λαός, σας  αφαίρεσε  την εξουσία   να τον κυβερνάτε.

Για τελευταία  φορά  σας  υπενθύμισε πως εκτός των άλλων  παραβιάσατε  και το πρώτο  άρθρο στο Σύνταγμά μας , το οποίο λέει ξεκάθαρα:


  ""..Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους... ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News