Dei Energy News

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ!

Η συγκεκριμένη καταγγελία έχει γίνει από επαγγελματίες της περιοχής και αναφέρεται στην χορήγηση πετρελαίου κίνησης από τις διευθύνσεις του ΑΗΣ Α΄και Β΄ της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη 12.000 λίτρων πετρελαίου σε συγκεκριμένο εργολάβο ο οποίος έχει αναλάβει την μεταφορά και απόθεση της τέφρας από τις μονάδες 3 & 4 .

Σύμφωνα με τους διευθυντές εν λόγω χορήγηση έγινε γιατί υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με την λειτουργία των μονάδων σε μια περίοδο που το ηλεκτρικό σύστημα της χώρας κρεμόταν από μια κλωστή.


Ο εργολάβος ζήτησε να του χορηγηθεί η ποσότητα αυτή για να συνεχίσει απρόσκοπτα την εργασία του επειδή έχει εάν προσωρινό πρόβλημα με τον προμηθευτή του και μέσα στην εβδομάδα θα επιστρέψει την ποσότητα του πετρελαίου.

 Είναι η δεύτερη φορά που έχουμε παρόμοια χορήγηση, η προηγούμενη είχε γίνει σε περίοδο απεργιών των βυτιοφόρων των καυσίμων.

Την διαδικασία αυτή  καταγγέλουν επαγγελματίες της περιοχής και επίσης δημιουργούνται συνθήκες άνισου ανταγωνισμού με τους άλλους εργολάβους στο λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης!


Εκπρόσωποι των εργαζομένων υποστηρίζουν ότι κακώς έγινε η χορήγηση και αν κάποιος εργολάβος αδυνατει να φέρει εις πέρας την σύμβαση που έχει υπογράψει θα πρέπει να διευρευνυθεί η δυνατότητα συγκεκριμένες δουλειές να ξαναγυρίσουν στους εργαζόμενους της ΔΕΗ.



http://kafeneio-megalopolis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News