Dei Energy News

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ

ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ

Σύντροφε Νίκο Φωτόπουλε,εάν δεν κάνω λάθος είναι η δεύτερη θητεία σου σαν πρόεδρος σ' αυτήν την ομοσπονδία.Μια ομοσπονδία που εκ των πραγμάτων και λόγω των μεγάλων αγώνων της από το 1977 και εντεύθεν ήταν το αποκορύφωμα της τιμής για κάθε αγωνιστή,για κάθε συνδικαλιστή.Με την εκλογή σου,ήταν αλήθεια,έδωσες νέα πνοή και σε όλους εμάς,κάτι σαν δικαίωση ρε πρόεδρε,είπαμε επιτέλους:"να και ένας γνήσιος αγωνιστής,ένας από μας στη θέση που πρέπει...
Σε ακολουθήσαμε παντού και πάντα.Στις καταλήψεις,στις πορείες,στις αλυσοδεμένες παραστάσεις,στις εναέριες αφισοκολλήσεις,στο "ράντισμα" του κέντρου της Αθήνας με λιγνίτη,στις περιβόητες "μπούκες" αλλά και στα πιο ουσιώδη,στις μεγάλες απεργίες,στους μεγάλους αγώνες.Σήμερα πρόεδρε ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ να πούμε ο ένας στον άλλο "ήμασταν και εμείς εκεί",ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ πρόεδρε και για πολλά άλλα.
Δεν ξέρω πρόεδρε αν έμαθες(γιατί είσαι και πολυάσχολος,σε βλέπουμε στα Μ.Μ.Ε. να δίνεις "μάχες" σε καταλήψεις για τον ΑΔΜΗΕ,σε κινητοποιήσεις για το χαράτσι,σε συνεντεύξεις),τα τελευταία χρόνια έγιναν πολλές και μεγάλες αλλαγές:
  • ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ
  • ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • Ο ΚΛΑΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ
  • ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΕ


Το ξέρω,είσαι "πολυάσχολος" αλλά πρέπει να ενημερωθείς,πριν τρεις μήνες είχαμε περικοπές,περίπου 1000 ευρώ,στους μισθούς μας αλλά ίσως και να πήρε κάτι το αυτί σου,πριν λίγες ώρες υπογράφηκε το καινούριο μνημόνιο.Σε ενημερώνω πρόεδρε,ότι όλα γκρεμίστηκαν:
  • Άρση μονιμότητας -Αλλαγή στον ΚΚΠ -Απολύσεις -Πωλήσεις μονάδων -Περικοπή ξανά επικουρικών και κύριων συντάξεων
Όχι δεν είναι όνειρο πρόεδρε.Στη θέση και στη καρέκλα αυτή κάθισαν αγωνιστές,ασήμαντοι,ψευτολαμόγια,πολλοί....Εσένα σαν τι θα σε γράψει άραγε η ιστορία ;;;
Μετά από αυτόν τον Αρμαγεδδών πρόεδρε και έχει τρεις μήνες να συνεδριάσει το Δ.Σ. της ομοσπονδίας;Γιατί,φοβάσαι τον παραταξιακό σου πατέρα και το συναγωνιστή σου μπουκαδόρο-υπουργό;; Όλα τέλειωσαν.Τώρα στο πάρα πέντε μπορείς τουλάχιστον να παραιτηθείς,δεν είναι ντροπή!Ντροπή είναι η τακτική σου και οι καθημερινές σου παραστάσεις στα Μ.Μ.Ε. .
Ίσως να μην ντρέπεσαι όταν μας κοιτάς στα μάτια,αλλά ρε πρόεδρε,δεν θα ντρέπεσαι όταν θα κοιτάς στα μάτια τα παιδιά σου,τα παιδιά μας και όλη αυτή τη γενιά που ακολουθεί;Τι άλλο πρέπει να γίνει για να ενεργοποιηθείς;Μου θυμίζεις τον ήρωα στις αμερικάνικες ταινίες
ορμάει σε φλεγόμενα κτίρια και αντι να σώσει τα παιδιά,τις μανάδες και τους ανήμπορους βγαίνει από τους καπνούς κρατώντας τη γυάλα με το χρυσόψαρο!Γιατί όλη η αγωνιστικότητά σου μέχρι εκεί φτάνει πρόεδρε,να γλιτώσουν μερικά χρυσόψαρα.Αλλά όλοι εμείς να ξέρεις και να 'σαι σίγουρος,ΔΕΝ έχουμε τη μνήμη του χρυσόψαρου

ΥΓ(1): Ξέρουμε ότι χτίζεις το προσωπικό σου προφίλ,αλλά όσο και αν βαπτίζεις τη θητεία σου στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ δεν εξαγνίζεσαι!
ΥΓ(2): Απαντώντας κάποτε σε δυο φίλους είχες γράψει ότι δεν γνωρίζουν τι είναι η κόλαση.Ελα στο Ν.Πεδίο ή στο ορυχείο Αμύνταιου και ρώτα τους συναδέλφους τι είναι η κόλαση!

Μετα τιμής
Παναγιώτης Στυλιαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News