Dei Energy News

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ & ΣΤΟ ΠΑΝΕΟΡΔΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ


Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΜΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΩΔΙΚΟΥ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΟΡΔΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
     
Για να απαιτήσουμε τα αυτονόητα
 Για να φωνάξουμε τα αυτονόητα.
Για να διαφυλάξουμε τα αυτονόητα.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συμμετέχει δυναμικά και περισσότερο από ποτέ αγωνιστικά στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ προκειμένου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να βάλουμε φρένο στον κατήφορο στον οποίο μας έχουν ρίξει.
Σ΄αυτή την απεργία συμμετέχουμε όλοι για να έχει δύναμη η φωνή μας. Η φωνή που απαιτεί:
Διαφύλαξη της ΔΕΗ και των εργαζομένων της, υλοποίηση του σχεδιασμού της επιχείρησης με την κατασκευή νέων μονάδων, ανατροπή κάθε επαίσχυντου σεναρίου που θα έχει να κάνει με πώληση μονάδων (μικρή ΔΕΗ) και την περαιτέρω οικονομική αποδυνάμωση των εργαζομένων, την υποβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών σε εργαζόμενους και συνταξιούχους.    
Υπογραφή και εφαρμογή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
Εφαρμογή μέτρων καταπολέμησης της ανεργίας και παύση των μέτρων αφαίμαξης και των απαγορευτικών, που προσπαθούν να επιβάλλουν στους εργαζόμενους.
Τα περιθώρια που μας δίνονται στενεύουν ασφυκτικά και είναι στη δύναμή μας να τα μεγαλώσουμε. Κινητοποιούμαστε σήμερα για να διασφαλίσουμε το αύριο.
Περαιτέρω, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποφάσισενα συμμετέχει στην 3ωρη στάση εργασίας που προκήρυξε το Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, καθώς κρίνεται όχι απλά αναγκαία, αλλά άκρως απαραίτητη η συμμετοχή μας στο Πανεορδαϊκό Συλλαλητήριο, τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου (Κεντρική Πλατεία της Πτολεμαΐδας στις 12:00 π.μ.)
Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ που αποτελούμε τη μεγάλη δύναμη αυτής της περιοχής, καλούμαστε να ενδυναμώσουμε τη φωνή της τοπικής κοινωνίας ενάντια στην υποβάθμιση που επιχειρείται με το κλείσιμο, τη συγχώνευση ή τη μεταφορά εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και υπηρεσιών.    
Δυναμικά και ενωτικά είμαστε έτοιμοι να στείλουμε το δικό μας μήνυμα ενάντια στην απαξίωση του τόπου μας, ενάντια στην πολιτική αποδυνάμωσης που κατά κόρον εφαρμόζουν.
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News