Dei Energy News

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΟΝ Γ.ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ

Με την δυναμικότητα και την αποφασιστικότητα να αποτελούν
βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του ο Γιάννης Καραβασίλης, επί σειρά ετών, έπαιξε όχι απλά πρωταγωνιστικό, αλλά καθοριστικό ρόλο στο συνδικαλιστικό κίνημα και σε μία σειρά ζητήματα που είχαν να κάνουν με τους εργαζόμενους, τη ΔΕΗ, την τοπική κοινωνία. Σήμερα, από την οικογένεια των εργαζόμενων της ΔΕΗ, ο Γιάννης Καραβασίλης περνά στην οικογένεια των συνταξιούχων της ΔΕΗ έχοντας καταγράψει –κατά γενική ομολογία- μία πορεία αξιοπρεπή, δυναμική, αποτελεσματική. Πέρασε από πολλά συνδικαλιστικά μετερίζια αλλά όπου κι αν στάθηκε αγωνίστηκε με την ίδια θέληση, αντέδρασε με τον ίδιο δυναμισμό, διεκδίκησε με την ίδια αποφασιστικότητα. 
 Σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο ο Γιάννης Καραβασίλης ήταν πάντα πρωταγωνιστής στα εργασιακά/ενεργειακά θέματα και κατάφερε –με περγαμηνές που του εξασφάλισε ο τόπος του και με την ακεραιότητα του χαρακτήρα του- να έχει πολλές φορές τον πρώτο λόγο σε πράγματα που εξασφαλίστηκαν για τους εργαζόμενους, την επιχείρηση, την κοινωνία. Καθοριστική η συμβολή του τα τελευταία χρόνια ως εκπρόσωπος των εργαζόμενων στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ, τόσο για την επιρροή που κατάφερε να ασκήσει με θετικές εξελίξεις σε θέματα όπως η μονάδα «Πτολεμαΐδα V», όσο και για την άμεση και λεπτομερή ενημέρωση που ήταν σε θέσει να παρέχει επιτρέποντας σε εργαζόμενους και συνδικάτα να γνωρίζουν τα πράγματα με ακρίβεια. 
 Μέλος του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ο Γιάννης Καραβασίλης τίμησε δεόντως τους χιλιάδες εργαζόμενους που το συνδικάτο εκπροσωπεί συνδράμοντας αποφασιστικά στην διεκδίκηση και επίλυση πολλών και ζωτικών θεμάτων που απασχόλησαν το σωματείο. Συνάδελφος, συνεργάτης και φίλος ο Γιάννης Καραβασίλης υπήρξε πάντα παρών. 
Σε όλη την εργασιακή του πορεία, σε όλη τη συνδικαλιστική του θητεία. Ως εκ τούτου είναι πάρα πολύ δύσκολο να εκφράσεις ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες διατυπώνοντας απλά ένα «Γιάννη σε ευχαριστούμε». Τόσο το συνδικάτο όσο και η κοινωνία γνωρίζουν την προσπάθειά του και αναγνωρίζουν τη συμβολή του. 
 Σε προσεχή συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ πρόκειται να τιμήσει τον Γιάννη Καραβασίλη για τα όσα έχει προσφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News