Dei Energy News

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Προσλήψεις 40 ιατρών από τη ΔΕΗ

http://www.energypress.gr/news/reuma
Η ΔΕΗ προκηρύσσει σαράντα θέσεις Ιατρών με τους οποίους
προτίθεται να συνάψει Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου ετήσιας διάρκειας, για παροχή υπηρεσιών Ιατρικής της Εργασίας, για Μονάδες του Ομίλου. Σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που θέτει η κείμενη νομοθεσία, οι υποψήφιοι πρέπει να: 
α. Είναι Ιατροί, μέλη Ιατρικού Συλλόγου. 
β. Κατέχουν και ασκούν την ειδικότητα της Ιατρικής της Εργασίας, όπως πιστοποιείται από τον οικείο Ιατρικό Σύλλογο. 
γ. Έχουν (οι άνδρες) εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές. Το αντικείμενο της απασχόλησης των Ιατρών Εργασίας θα είναι το οριζόμενο από τις διατάξεις του Ν. 3850/2.6.2010 και τις σχετικές κανονιστικές Αποφάσεις. 
Οι Ιατροί που θα ασκούν καθήκοντα Ιατρού Εργασίας με τις υπόψη συμβάσεις μίσθωσης έργου, θα έχουν ως έδρα απασχόλησης τις Μονάδες του Ομίλου ΔΕΗ που βρίσκονται εντός των γεωγραφικών ορίων των Νομών απασχόλησης του Πίνακα 
1. Η αμοιβή για κάθε θέση θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης μεταξύ των κατάλληλων υποψηφίων και της ΔΕΗ Α.Ε. Η αμοιβή μπορεί να καταβάλλεται και τμηματικά, ανά τακτά ή μη χρονικά διαστήματα, όχι μικρότερα του μηνός, με την προσκόμιση από τον Ιατρό δελτίου παροχής υπηρεσιών, θεωρημένου από την αρμόδια Εφορία και με βάση την πρόοδο εκτέλεσης του έργου, όπως θα πιστοποιείται κάθε φορά από τη ΔΕΗ Α.Ε. 
Ο Ιατρός θα ενεργεί ως ανεξάρτητος επαγγελματίας και θα επιλέγει ελεύθερα το χρόνο εκτέλεσης του έργου, ο οποίος δεν θα συνδέεται με το ωράριο εργασίας των υπηρεσιών της ΔΕΗ Α.Ε. Σε ό,τι αφορά τις προτεραιότητες για την υποψηφιότητα θα τηρηθούν οι προβλέψεις του άρθρου 9 του Ν 3966/11. 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση υποβολής υποψηφιότητας (σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα), όπου θα αναφέρεται το έργο ή τα έργα ενδιαφέροντος τους και η οποία θα συνοδεύεται επί ποινή αποκλεισμού. από τα οριζόμενα παρακάτω δικαιολογητικά. 
Οι αιτήσεις συνοδευόμενες με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν ή να αποσταλούν με συστημένη επιστολή έως και την Τρίτη 11/06/13 από τους ενδιαφερόμενους Ιατρούς στη ΔΕΗ/ΔΥΑΕ (Αραχώβης 32, 106 81 Αθήνα) και τους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους. 
Για περισσότερες πληροφορίες σε ιατρικά θέματα : κ. X. Αλεξόπουλος (τηλ. 2103895505).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News