Dei Energy News

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΠΑΣΚΕ-ΕΤΕ/ΔΕΗ:Υπήρξαμε δέκτες πολεμικής και σκοπιμοτήτων που επιχείρησαν να πλήξουν το ήθος και την αξιοπρέπειά μας

Συνεχίζουμε με την ίδια συνέπεια την αγωνιστική μας παρουσία στο συνδικαλιστικό στίβο, όπως εδώ 36 χρόνια τώρα. Είμαστε η παράταξη που έδωσε αγώνες για να εξασφαλίσει στους εργαζόμενους της ΔΕΗ, αξιοπρεπή διαβίωση και εργασιακές σχέσεις που αναβαθμίζουν τον ανθρώπινο παράγοντα. Έχουμε δώσει δείγμα γραφής και αγώνων στην Διανομή, στη μεταφορά, τα εργοστάσια και τα ορυχεία. 
Δεν υποταχθήκαμε ποτέ στα κομματικά κελεύσματα και διαμορφώνουμε πάντα σύμφωνα με τα συμφέροντα των εργαζομένων. 
Εμείς τα μέλη της ΠΑΣΚΕ στην ΕΤΕ-ΔΕΗ αντισταθήκαμε στα σχέδια αφαίμαξης των μισθών μας, την διάλυση της επιχείρησης και των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων. Αγωνιζόμαστε καθημερινά στέλνοντας μηνύματα ενότητας προς τους εργαζόμενους και αντίστασης στα σχέδια της κυβέρνησης και της Τρόϊκας. Συμμετέχουμε σ΄όλες τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις και με την στάση και τις θέσεις μας σηματοδοτήσαμε την αυτονομία της παράταξής μας σε όλα τα επίπεδα δράσης. Δεν φυγομαχήσαμε, ούτε γίναμε ριψάσπιδες των αρχών και των θέσεών μας. 
Υπήρξαμε δέκτες πολεμικής και σκοπιμοτήτων που επιχείρησαν να πλήξουν το ήθος και την αξιοπρέπειά μας. Δεν κατάφεραν να μας τρομοκρατήσουν γι’αυτό απευθυνόμαστε όπως κάναμε πάντα σε εσάς που είστε οι αλάνθαστοι κριτές. 
Η ιστορία της παράταξής μας στην ΕΤΕ/ΔΕΗ είναι παράλληλη με αυτή της ένωσής μας, που την καταξίωσαν σε όλους τους εργαζόμενους όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι και σήμερα με όπλο τις αρχές της παράταξης και την δική σας υποστήριξη προχωράμε μπροστά χτίζοντας τον αγώνα μας στα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης και της Τρόικας και προετοιμάζοντας την επίθεσή μας για να διαφυλάξουμε τον κοινωνικό χαρακτήρα της ΔΕΗ, τους μισθούς μας και τις εργασιακές σχέσεις. 
 Βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε εργαζόμενο μέλος της ένωσής μας, για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά του και να λύσουμε όλα τα κλαδικά ζητήματα που τους αφορούν. Ζητάμε για μία φορά ακόμα την στήριξή σας και την ψήφο σας. 
Είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα σας παρασύρουν αγωνιστικές κορόνες και λαθραία παραγοντίστικα συνθήματα που με ευκαιριακές μεγαλοστομίες θα σας παρουσιάσουνε. Είμαστε βέβαιοι ότι θα διακρίνεται την σκοπιμότητα και τις λασπολογίες τους. 
Γνωρίζουν οι αντίπαλοί μας ότι θα μείνουμε όρθιοι και δεν θα μας πτοήσουν με τα χτυπήματά τους κάτω από την μέση. Έχουμε την δύναμη και την θέληση να αγωνιστούμε για εσάς, με εσάς, για να δημιουργήσουμε και να γράψουμε ιστορικές σελίδες στο ημερολόγια της ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΗ. 
 Σας σφίγγουμε θερμά το χέρι και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς 

                      Γραμματεία ΠΑΣΚΕ-ΕΤΕ/ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News