Dei Energy News

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ «ΕΝΩΣΗΣ» ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


 
ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ   «ΕΝΩΣΗΣ»  ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ  2013  ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 6.00 το απόγευμα

 
Συναδέλφισσες – οι:

 Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες μιας λυσσαλέας επίθεσης εναντίον των εργαζομένων , των συνταξιούχων, των ανέργων , των πολιτών της χώρας μας.

Αν παρατηρήσουμε γύρω μας θα δούμε συνανθρώπους μας  να μένουν χωρίς δουλειά, με πενιχρά εισοδήματα, με συνεχώς συρρικνωμένα δικαιώματα στην υγεία, στην ασφάλιση, στην μάθηση κ.λ.π.

Θεμελιώδη δικαιώματα εν μια νυκτί να πλήττονται ανεπανόρθωτα. Κατακτήσεις δεκαετιών ανατρέπονται, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα εντελώς αβέβαιο μέλλον. Η κοινωνία κατρακυλά  στη φτώχεια, στην εξαθλίωση και στην ανέχεια, ενώ ταυτόχρονα  διατηρούνται και αυξάνονται  τα προνόμια και τα κέρδη των οικονομικά ισχυρών .
Η ΔΕΗ τεμαχίζεται για να ξε-πουληθεί έναντι πινακίου φακής στα ιδιωτικά συμφέροντα.

Οι απαιτήσεις της Τρόικα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής και αντοχής των πολιτών, ζητώντας καθημερινά το κλείσιμο των επιχειρήσεων, τις απολύσεις – διαθεσιμότητες – κινητικότητες εργαζομένων με απώτερο σκοπό την εξαθλίωση  και τον μαρασμό των Ελλήνων πολιτών.

Αντιδρώντας σε όλα αυτά και σε πολλά άλλα, το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ» συμμετέχει δυναμικά το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013 στο συλλαλητήριο  της ΓΣΕΕ στη Θεσσαλονίκη.

Καλούμε  όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους  να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο,  για να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ και να στείλουμε ένα ΜΗΝΥΜΑ ότι ο κόσμος της εργασίας δεν αντέχει άλλο.

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ

 ΑΣ ΤΟ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!

 Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News