Dei Energy News

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΑΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ: Συμμετοχή και δυναμικό όχι στη μνημονιακή πολιτική που καταστρέφει την πατρίδα μας


ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ  ΔΑΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡIOY  2013  ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ 
Ο κόσμος της εργασίας δέχεται μια διαρκή επίθεση από τους επιτηδευματίες της εξουσίας. 
Το εργατικό δίκαιο και οι εργασιακές σχέσεις στοχοποιούνται με όχημα μια ανάλγητη και αναποτελεσματική ιδεοληψία για αύξηση της ανταγωνιστικότητας μέσα από τη συρρίκνωση του μισθολογικού κόστους ενώ παράλληλα η εργοδοτική αυθαιρεσία νομιμοποιείται και μονιμοποιείται σε κάθε χώρο δουλειάς. Οι κατακτήσεις ετών, οι θυσίες χιλιάδων εργαζομένων εξαφανίζονται συνεχώς, υπό την απειλή της κινητικότητας, της διαθεσιμότητας και έπειτα των απολύσεων για να ικανοποιήσουμε τους δανειστές και την τρόικα. 
ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ!!! ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΡΘΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! 
 Η διάλυση των κοινωνικών δομών της πατρίδος μας, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, οι καταστροφικές ιδιωτικοποιήσεις δεν μπορούν να συνεχιστούν από την σημερινή κυβέρνηση που άλλα υποσχέθηκε και άλλα πράττει. 
 Ο δημόσιος πλούτος, η ΔΕΗ, ο ΔΕΔΔΗΕ, ο ΑΔΜΗΕ δεν μπορεί να χαριστεί στους κερδοσκόπους, δεν πωλείται, ούτε παραχωρείται στα τρωκτικά της αγοράς. Η ενέργεια είναι ένας από τους πιο σημαντικούς πυλώνες στήριξης για την σωτηρία χώρας μας και η ΔΕΗ έχει μία τεράστια κοινωνική προσφορά και δεν μπορεί η αποτυχημένη διοίκηση Ζερβού σε συνεργασία με την κυβέρνηση να την απαξιώνουν και να την ξεπουλούν στους αποτυχημένους ψευτοεπενδυτές 
 Η ΔΑΚΕ-ΕΤΕ/ΔΕΗ μαζί με τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους, στη βάση των κοινών προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας, θα δώσουν νέο δυναμικό- αγωνιστικό παρόν με τη συγκέντρωση και το συλλαλητήριο το ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ώρα 18:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου, Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News