Dei Energy News

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Αλλαγή προσώπων γιατί η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ του 1993, διοικεί τον τόπο μας σε όλα τα επίπεδα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ.
ΠΡΟΣ:

Γραμματέα Συνδικαλιστικών Φορέων Ν.Δ. 

κ. Θεόδωρο Ματάλα
Λ. Συγγρού 340 –ΚΑΛΙΘΕΑ, FAX: 2109444820
ΑΘΗΝΑ 03-07-2014
Το 1987 μαζί με μια ομάδα φίλων ιδρύσαμε την Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΥΑΜΟΥ ΒΑΛΤΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ.
Από τότε πέρασαν 27 χρόνια έντονων κομματικών αγώνων με καθημερινή παρουσία στα δρώμενα της Ν.Δ. τόσο στο χώρο της εργασίας μου στη ΔΕΗ, στους ετεροδημότες της Αιτωλ/νίας που διαμένουν στην Αττική όσο και..
στο.....
νομό καταγωγής μου την Αιτωλ/νία. 
Σημασία δεν είχαν οι ελάχιστες κομματικό-πολιτικές θέσεις που κατείχα όλα αυτό το διάστημα αλλά το πάθος και η πίστη μου γι’ αυτό που υπηρετούσα, οι χαρές και οι πίκρες που πήρα όλα αυτά τα χρόνια με τη δράση και τη συμμετοχή μου στον τότε μεγάλο πολιτικό φορέα της Ν.Δ., οι οποίες ήταν πολύ σημαντικές και καθοριστικές για τη ζωή μου και τη μέχρι τώρα πορεία μου.
Όμως μετά από έντονο προβληματισμό και πολλή σκέψη, με κυρίαρχα τα συναισθήματα της απογοήτευσης και του θυμού, αποχωρίζομαι το κόμμα που πίστεψα και υπηρέτησα 27 συναπτά έτη. 
Πιστεύω ότι έχουν καθήκον, οι πρώην και οι νυν νεοδημοκράτες, οι ανώνυμοι και επώνυμοι Πολίτες όλων των πολιτικών χώρων να βγούνε μπροστά με συνεχείς πρωτοβουλίες, ώστε να βοηθήσουν στη δημιουργία εκείνων των κατάλληλων συνθηκών τόσο μέσα στην εκλογική βάση της κεντροδεξιάς όσο και ευρύτερα στην κοινωνία ώστε να υπάρξει στον τόπο μας ολική αλλαγή πολιτικής και προσώπων.
Αλλαγή πολιτικής γιατί η σημερινή κυβέρνηση της Ν.Δ πουλάει τα πάντα στο πέρασμά της (ακόμα και τα κοινωνικά αγαθά του ηλεκτρικού ρεύματος και του νερού) και μεταβάλλεται σε νεοφιλελεύθερο σχηματισμό μακριά από τις παραδοσιακές αρχές του Ιδρυτή της Κων/νου Καραμανλή που είχε ως κέντρο της δημιουργικής του προσπάθειας τον άνθρωπο και το ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό ως μοντέλο εφαρμοσμένης πολιτικής του.
Αλλαγή προσώπων γιατί η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ του 1993, διοικεί τον τόπο μας σε όλα τα επίπεδα. 
Υπάρχουν δυστυχώς πολλοί συμμαχητές του δημοκρατικού κοινωνικού φιλελεύθερου χώρου, που έχουν την αυταπάτη ότι όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν, μένοντας και πολεμώντας μέσα στην τωρινή Μνημονιακή Ν.Δ. 
Αυτή η επιλογή όμως είναι δυστυχώς αδιέξοδη και ατελέσφορη γιατί ο κ. Σαμαράς είναι κυρίαρχος μέσα στο σημερινό μικρό κόμμα της Ν.Δ., η δε πλειοψηφία των στελεχών της, μικρών, μεσαίων, και μεγάλων κοιτάζει μόνο την καλοπέρασή της. 
Όσοι παραμένουν ακόμα στη σημερινή Ν.Δ. κρατάνε στην εξουσία το δόγμα του καταστρεπτικού νεοφιλελευθερισμού και τον κ. Σαμαρά ισχυρό Πρωθυπουργό. 
Το κακό που προξενεί κάθε μέρα στον τόπο μας και στα παιδιά μας η συγκυβέρνηση Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ είναι ανεπανόρθωτο.
Όποιος αγαπάει αγνά και διαχρονικά τη Ν.Δ., την ιδεολογία της ιδρυτικής της διακήρυξης του 1974, την ιστορική της διαδρομή, δεν πρέπει να την ψηφίσει στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. 
Να αντιδράσουμε μαζικά, ψηφίζοντας χωρίς προκαταλήψεις και ενδοιασμούς, πολιτικά κόμματα που υπερασπίζονται τη Δημόσια Περιουσία της χώρας και είναι δίπλα μας, που πρωτοστατούν στην καταπολέμηση της φτώχειας και της ανεργίας, που δεσμεύονται για ρήξεις και ανατροπές, που επιδιώκουν και πασχίζουν πραγματική προκοπή της Πατρίδας καλύτερη ζωή για μας και τα παιδιά μας. 
Μετά την εγκληματική πράξη πώλησης της μεγαλύτερης βαριάς βιομηχανίας της χώρας μας, της Δ.Ε.Η (ΑΔΜΗΕ, ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ), σας ζητώ να με διαγράψετε από τα μητρώα μελών του κόμματος της Ν.Δ. και από τα μητρώα μελών της Ε.Κ.Ο. Ν.Δ. Δ.Ε.Η. 
Mε αγανάκτηση και αποστροφή στον Πρόεδρο 
και στα ηγετικά στελέχη της Ν.Δ. 
ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ – 
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ)
- ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Ο. Ν.Δ. ΘΥΑΜΟΥ ΒΑΛΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 
(1987- 1996) 
- Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Τ.Ε.Ι. ΜΕΣΟΛΛΟΓΓΙΟΥ
ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (1987-1991)
- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ 
ΒΑΛΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ- (1993) 
- ΜΕΛΟΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ Τ.Ο. Ν.Δ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ 
(1997-1999) 
- ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ Ν.Δ. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ (ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 
1999-2000)
- Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ(2001-2004)
- ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΓΓΙΝΑ (2006-2009)
- ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕIΔΙΚΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ν.Δ. ΔΕΗ 
(2010-2014) 
Κοινοποίηση: 
- A. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Π.Ε. Ν.Δ. κ. Κ. ΖΩΝΤΑΝΟ.
- Ε.Κ.Ο. Ν.Δ. Δ.Ε.Η. 
- ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν.Δ. Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News