Dei Energy News

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Καλούμε την ΓΣΕΕ να αναλάβει δράση και ευθύνες

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ προκάλεσε έκτακτη σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ και παραβρέθηκε σήμερα 7/7/2014 στην συνεδρίαση για το μείζον συνδικαλιστικό θέμα, αποτέλεσμα της δημοκρατικής εκτροπής της κυβέρνησης με την απόφασή της να επιστρατεύσει τους απεργούς της ΔΕΗ.
Στη συνεδρίαση το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ έθεσε επιτακτικά ερωτήματα, αιτήματα και προβληματισμούς.
  1. 1)Τονίσθηκε ιδιαίτερα ότι η κυβέρνηση δείχνοντας την ..επικινδυνότητα και τον αυταρχισμό της επιστράτευσε την μεγαλύτερη συνδικαλιστική οργάνωση της χώρας.
  2. 2)Να χαρακτηρισθεί εθνική υπόθεση η εκποίηση της ΔΕΗ και να αντιμετωπισθεί ανάλογα.
  3. 3)Να αναλάβει άμεσα η ΓΣΕΕ πρωτοβουλίες αντιμετώπισης της κατά μέτωπο επίθεσης, της αντεργατικής και αντικοινωνικής κυβέρνησης
  4. 4)Οι εξελίξεις στην ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δεν είναι μόνο υπόθεση των εργαζομένων στην ΔΕΗ αλλά πρέπει να απασχολήσει το σύνολο της εργατικής τάξης της χώρας.
  5. 5)Ο αγώνας της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δόθηκε με όρους κοινωνίας και όχι συντεχνίας και ως τέτοιος πρέπει να συνεχισθεί από το σύνολο των μελών της ΓΣΕΕ.
  6. 6)Καλούμε την ΓΣΕΕ να αναλάβει δράση και ευθύνες.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕΖΙΛΙ. ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΓΣΕΕ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ ΡΕΖΙΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΗΓΕΙΣΤΕ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News