Dei Energy News

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Συλλαλητήριο στο Αμύνταιο για τη «μικρή ΔΕΗ»

Στο πλευρό των απεργών οι κάτοικοι

Συλλαλητήριο στο Αμυνταίο Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων ενάντια στη δημιουργία της «μικρής ΔΕΗ» και την ιδιωτικοποίησή της.
Συλλαλητήριο στο Αμυνταίο Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων ενάντια στη δημιουργία της «μικρής ΔΕΗ» και..
την ιδιωτικοποίησή της.
amyntaio syllalitirioΤο συλλαλητήριο διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, πρωτοβάθμιων σωματείων (ΕΤΕ/ΔΕΗ, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ) της επιχείρησης, μαζί με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση Δυτικής Μακεδονίας και με τη συμμετοχή εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων, της τοπικής αυτοδιοίκησης,σωματείων και συλλόγων, κατοίκων της περιοχής, κ.α. φορέων.
Το συλλαλητήριο έγινε στην κεντρική πλατεία της δυτικομακεδονικής πόλης όπου μίλησαν στους συγκεντρωθέντες εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, συνδικαλιστές κ.α., ενώ όπως είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο δήμαρχος Αμυνταίου, Ιωακείμ Ιωσηφίδης, οι διαδηλωτές θα κατευθυνθούν στις εισόδους των ατμοηλεκτρικών εργοστασίων της ΔΕΗ που λειτουργούν στην περιοχή για να συμπαρασταθούν στους εργαζόμενους, που θα αναλάβουν νυχτερινή υπηρεσία, απόψε μετά τα μεσάνυχτα.
Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων την Πέμπτη, στις 11 το πρωί, αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέο συλλαλητήριο, στην κεντρική πλατεία Φλώρινας.



http://www.matrix24.gr/2014/07/sillalitirio-sto-aminteo-gia-ti-mikri-dei/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News