Dei Energy News

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΕΔΟΠ-ΠΑΤΡΑΣ: Προτάσεις και υπόμνημα για το Κατάστημα Πωλήσεων



                                                                  ΥΠΟΜΝΗΜΑ
         Κύριε Διευθυντά,

         Πριν δύο χρόνια με παρέμβασή μας, πετύχαμε να αποτρέψουμε τη μεταφορά του καταστήματος Πωλήσεων

Πάτρας σε άλλο κτίριο, με αποτέλεσμα στην εξοικονόμηση κατ’ έτος περί τις 180.000€ για την Επιχείρηση σε δαπάνες ενοικίων.

         Σήμερα, μετά από δύο χρόνια αναμονής, διαπιστώσαμε ότι η ΔΕΗ προχωρά στην υλοποίηση της πρότασής μας για την αξιοποίηση του ακινήτου στην Ακτή Δυμαίων και την εγκατάσταση συνεργείου υλοποίησης του.

         Θεωρούμε σκόπιμο και σήμερα, να καταθέσουμε μια νέα πρόταση, τόσο για την αναβάθμιση των υπηρεσιών όσο και για την λειτουργική εξυπηρέτηση της Επιχείρησης και των Πελατών μας.

       Πιστεύουμε καταρχήν ότι θα πρέπει να επανέλθει ο Κλάδος Πωλήσεων Πελοποννήσου – Ηπείρου στο κτίριο της Ακτή Δυμαίων.

        Αυτό θα βοηθήσει εκτός της καλύτερης λειτουργίας, στην άμεση εικόνα και παρέμβαση της Ιεραρχίας σε ζητήματα που αφορούν τους πελάτες και στην περαιτέρω εξοικονόμηση οικονομικών πόρων που σήμερα δαπανούνται και καταβάλλονται για ενοίκια και ανέρχονται σε 36.000€ κατ’ έτος.      


         Διαφωνούμε σε τυχόν προσπάθεια ενοικιάσεως νέων γραφείων σε περιοχές που η Επιχείρηση διαθέτει τις απαιτούμενες κτιριακές εγκαταστάσεις και δεν τις αξιοποιεί.

         Στην Πάτρα τα κτίρια της ΔΕΗ σε Ακτή Δυμαίων και Ρίο, μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και τις λειτουργίες, τόσο της ΔΕΗ Α.Ε. όσο και του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. 

     Προτείνουμε τη μεταφορά του αρχείου πελατών της περιοχής Πάτρας στο υπόγειο και την μετατροπή του συγκεκριμένου χώρου σε γραφεία.

    Την δημιουργία στο χώρο του ημιυπόγειου αίθουσας συσκέψεων και εκδηλώσεων του προσωπικού, εξοπλισμένη με σύγχρονο οπτικοακουστικό υλικό.

      Τη δημιουργία Εκθεσιακού Κέντρου της Επιχείρησης, για τον Εξηλεκτρισμό της χώρας μας, με αξιοποίηση του Ιστορικού Αρχείου της ΔΕΗ και τη δυνατότητα σε μαθητές σχολείων, τόσο της περιοχής μας όσο και όσων επισκέπτονται την Πάτρα και τον πολυχώρο VESO-MARE, να το επισκέπτονται και να ενημερώνονται, προβάλλοντας έτσι τη ΔΕΗ και το ρόλο της.  

       Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα κάνετε αποδεκτές τις προτάσεις μας και να προχωρήσετε άμεσα στην υλοποίησης τους.

                  Για την Τ.Ε. Ε.ΔΟ.Π./Δ.Ε.Η.

                         
Ο Πρόεδρος                                              Η Γεν. Γραμματέας
 Θ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ                          ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΡΟΓΔΑΚΗ                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News