Dei Energy News

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Αντίθετος ο «Σπάρτακος» με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ

Κατηγορηματικά αντίθετος με την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ
δηλώνει το Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας της ΔΕΗ «Σπάρτακος». Σε ανακοίνωσή του δηλώνει ότι:
«Καμιά Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) δεν είναι ισχυρότερη από τις ομόφωνες αποφάσεις των Περιφερειών Δυτ. Μακεδονίας, Πελοποννήσου, Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, των Ενεργειακών Δήμων Κοζάνης, Πτολεμαΐδας, Φλώρινας, Αμυνταίου, Σερβίων – Βελβεντού, Μεγαλόπολης, Νέστου, Παρανεστίου, Τοπείρου, Μαρωνίας – Σαπών (αναμένονται και άλλες), κατά του Σχεδίου της κυβέρνησης για την αναδιοργάνωση – ξεπούλημα της επιχείρησης του ελληνικού λαού, όταν μάλιστα την υποτιθέμενη απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου δεν την γνωρίζουν οι υπουργοί της συγκυβέρνησης.
Κύριοι Σαμαρά και Βενιζέλο
Το οποιοδήποτε σχέδιο για το μέλλον της μεγαλύτερης βιομηχανικής επιχείρησης της χώρας, που δημιουργήθηκε το 1950 προς χάριν δημοσίου συμφέροντος και σήμερα ηλεκτροδοτεί το σύνολο της επικράτειας στις χαμηλότερες τιμές στην Ε.Ε., απαιτεί καταρχήν την σύμφωνη γνώμη των Ελλήνων πολιτών και των εκλεγμένων μελών του εθνικού μας κοινοβουλίου και όχι των διορισμένων Υπουργών, που το όνομά τους παραπέμπει εκτός από την τσακμακόπετρα και σε αμόρφωτους ανθρώπους, σύμφωνα πάντα με το ελληνικό λεξικό.
Κύριοι της συγκυβέρνησης
Είναι βέβαιο ότι, όπως εδώ και τρία χρόνια όλες οι εξαγγελίες των κυβερνήσεων που αφορούσαν την πώληση του εθνικού μας πλούτου ( ποτάμια, λίμνες, Ορυχεία, Σταθμούς, Δίκτυα) έπεσαν στο κενό, γιατί δεν το ήθελε και δεν το θέλει ο ελληνικός λαός, το ίδιο θα γίνει και τώρα. Δεν έχετε παρά να τον ρωτήσετε.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έτσι απλά σας καλεί να μην το επιχειρήσετε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News