Dei Energy News

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ:Η αγωνία του προέδρου δείχνει πως εξυπηρετεί εποχιακές εκλογικές συμπράξεις του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. της ΠΑΣΚΕ και της ΣΑΔ

http://dakegenopdei.blogspot.gr/
Στην σημερινή δύσκολη αντεργατική συγκυρία κάθε πρόταση από
όπου και αν προέρχεται, μπορεί να θεωρείται χρήσιμη εάν πραγματικά στοχεύει στην εξυπηρέτηση των « κοινών συμφερόντων» όλων των εργαζομένων. 
 Το ποιος ,το πώς , το πότε και το τι προτείνει δείχνει πολλές φορές το πραγματικό στόχο μίας πρότασης και τις πραγματικές ανάγκες που εξυπηρετεί. 
 Η πρόσκληση του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για την διαμόρφωση ενιαίου πολιτικού !!! και συνδικαλιστικού πλαισίου ενόψει των εκλογών για την εκπροσώπηση στο Δ.Σ. της ΔΕΗ , προφανώς εξυπηρετεί τις προσωρινές και εποχιακές ανάγκες των παρατάξεων, ψηφοδελτίων και τάσεων που περίσσεψαν από την κατάρρευση της ΠΑΣΚΕ και των υπολοίπων «προοδευτικών» έως τώρα δυνάμεων. 
 Η παράταξη της Δ.Α.Κ.Ε έχει από χρόνια διαμορφώσει ένα καθαρό πολιτικό - ιδεολογικό πλαίσιο και ένα σύνολο αρχών και αξιών πάνω στο οποίο κινείται συνδικαλιστικά. 
 Παράλληλα σε κάθε εποχή στα Δ.Σ. , στις συνελεύσεις και στα μεγάλα συνέδρια συνδιαμορφώνει μαζί με τις άλλες παρατάξεις, τις θέσεις του συνδικάτου. Το σαφές πολιτικό – ιδεολογικό στίγμα του συνδικάτου έχει ήδη διαμορφωθεί στα μεγάλα συνέδρια της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και ιδιαίτερα πρόσφατα στο τελευταίο συνέδριο της που έγινε μόλις πριν τρεις μήνες , όπως και στο συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε. που έγινε μόλις πριν μία εβδομάδα. Η αγωνία του προέδρου για ένα νέο πλαίσιο δείχνει πως εξυπηρετεί μάλλον εποχιακές εκλογικές συμπράξεις του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. της ΠΑΣΚΕ της ΣΑΔ κ.α. ενόψει των εκλογών των κοινωνικοποιήσεων. Θα παρακολουθήσουμε την νέα προσπάθεια του προέδρου αλλά η πρόταση της ΔΑΚΕ θα είναι σαφής και ιδεολογικά καθαρή όπως ήταν και στο πρόσφατο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.
 ΕΜΕΙΣ στο ιδεολογικό ΜΙΞΕΡ που θα φουσκώσει το νέο κέικ των «προοδευτικών» δυνάμεων, δεν θα μπούμε
 Θα θυμόμαστε την δράση και τις επιλογές της ΠΑΣΚΕ με Πρόεδρο τον Ν. Φωτόπουλο και όλα τα στελέχη της, παλιά και νέα ως μία ενιαία παράταξη η οποία ευθύνεται για την συμπόρευσή της με το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου και του Παπακωνσταντίνου κατά την διάρκεια του οποίου χάσαμε μισθούς, ασφαλιστικό και θέσεις εργασίας. Οι εργαζόμενοι πλέον μας γνωρίζουν όλους παλιούς και νέους. θα σεβασθούμε την επιλογή τους. 

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News