Dei Energy News

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

 
 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Την ώρα που ο κώδωνας του κινδύνου κρούει δυνατά εδώ και καιρό σε ό,τι έχει να κάνει με τις εξελίξεις στην οικονομία και τις επιπτώσεις τους στην καθημερινότητα των πολιτών, κάποιοι -λίαν προκλητικά- αντί να δημιουργήσουν προϋποθέσεις που θα μπορούσαν να αποσυμφορήσεων την κατάσταση, αντιθέτως την επιτείνουν και δημιουργούν ακόμα πιο αρνητικά φαινόμενα.
  Ο λόγος για τους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, για τους οποίους το φετινό  χτύπημα του κουδουνιού για τη νέα σχολική χρονιά επεφύλαξε πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις για τους γονείς.
  Η αύξηση των διδάκτρων στην οποία προχώρησαν, όχι απλά απορία δημιουργεί, αλλά και κάκιστη εντύπωση, αφού μια τέτοια ενέργεια καμιά ευαισθησία δεν έχει να επιδείξει σε μια περίοδο όπου ο Έλληνας βιώνει απίστευτα δυσάρεστες καταστάσεις.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχοντας γίνει αποδέκτης πολλών παραπόνων για τις αυξήσεις στα δίδακτρα των ιδιωτικών παιδικών σταθμών –που έρχονται να προστεθούν στην καταιγίδα των καθημερινών αυξήσεων-  αναρωτιέται ποιο θα μπορούσε να είναι το κριτήριο με βάση το οποίο οι ιδιοκτήτες των σταθμών προχώρησαν σε μια τέτοια ενέργεια. Ενέργεια, που κάθε άλλο παρά φροντίδα και ενδιαφέρον εκφράζει, μια και αυτά είναι τα χαρακτηριστικά τα οποία έχουν καθιερωθεί να διέπουν την ύπαρξη και τη λειτουργία των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, πόσο μάλλον των παιδικών σταθμών.
 Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ζητά από τους ιδιοκτήτες των σταθμών να αναθεωρήσουν την κίνησή τους να προβούν στις αυξήσεις των διδάκτρων και ευελπιστεί ότι απλά πρόκειται για μια λάθος ενέργεια που σύντομα θα αποκατασταθεί.
   ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News