Dei Energy News

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ζερβός: Επενδύσεις 1,8 δισ. στη Μακεδονία έως το 2015

Επενδυτικό πρόγραμμα συνολικού ύψους 1,8 δισ. ευρώ έως το 2015 δρομολογεί η ΔΕΗ για την περιοχή της Μακεδονίας, μεταξύ των οποίων και το μεγάλο φωτοβολταϊκό της Κοζάνης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΗ, Αρθούρος Ζερβός, κατά την ομιλία του στα εγκαίνια του περιπτέρου της Επιχείρησης στην 76η ΔΕΘ.
Όπως ανέφερε ο ίδιος το αργότερο στις αρχές Οκτωβρίου θα εγκαινιαστεί στη Θεσσαλονίκη το καινούργιο κατάστημα της ΔΕΗ που θα αποτελέσει πιλότο για άλλα 79 που θα λειτουργήσουν σε όλη τη χώρα.
Επίσης ανακοίνωσε ότι έχει ήδη ξεκινήσει η αναβάθμιση του δικτύου καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, με σύγχρονη εμφάνιση και κοινή οπτική ταυτότητα και αναβαθμισμένους χώρους εξυπηρέτησης πελατών και εργονομικούς χώρους εργασίας.
Μέσω του αναβαθμισμένου δικτύου της η επιχείρηση θα προσφέρει νέες ενεργειακές υπηρεσίες που περιλαμβάνουν από απλές συμβουλές προς τους τελικούς καταναλωτές για μείωση ενεργειακής κατανάλωσης, ενεργειακές επιθεωρήσεις και παρεμβάσεις βελτίωσης της ενεργειακής κατανάλωσης στον κτιριακό τομέα, εγκατάσταση ενεργειακά αποδοτικών συστημάτων παραγωγής ενέργειας, ΑΠΕ και συστημάτων ενεργειακής διαχείρισης και άλλες εξειδικευμένες υπηρεσίες για το βιομηχανικό τομέα.
Επιπλέον, όπως σημείωσε ο κ. Ζερβός, μέσω των νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών ο καταναλωτής μπορεί γρήγορα και με ασφάλεια, μεταξύ άλλων, να πραγματοποιεί online εξόφληση λογαριασμών του, να αλλάζει τα στοιχεία του λογαριασμού του, να πλοηγείται στο διαδραστικό χάρτη ευρέσεως των καταστημάτων και των σημείων εξόφλησης λογαριασμών.

Από το http://www.energypress.gr/portal/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News