Dei Energy News

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Πανελλαδικός Σύλλογος Καταμετρητών ΔΕΗ:"Δεν υπάρχει πλεονάζον προσωπικό στην Επιχείρηση της ΔΕΗ"

Αναδημοσίευση από το http://katametrites.blogspot.com/

Συναδέλφισσες-οι
Για μια  ακόμη φορά ο υπουργός Περιβάλλοντος  Ενέργειας και κλιματικής αλλαγής, Γ. Παπακωνταντίνου, μετά την μέγιστη… επιτυχία του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου, ήρθε να… σώσει και τη ΔΕΗ! 
Ο Υπουργός, μετά το σχέδιο  ξεπουλήματος της μεγαλύτερης Επιχείρησης της χώρας και την εκχώρησή της «αντί πινακίου φακής» σε ιδιωτικά συμφέροντα, προαναγγέλλοντας «σαρωτικές αλλαγές στην οργανωτική δομή της επιχείρησης»,  εφηύρε πλεονάζον διοικητικό προσωπικό στη ΔΕΗ.
Ο κ. υπουργός ή είναι παραπληροφορημένος ή  έχει βάλει στόχο την διάλυση  και καταστροφή της  Επιχείρησης. 
  • Δεν γνωρίζει ο κ. υπουργός πως παντός είδους εργολάβοι λυμαίνονται στην κυριολεξία  όλες τις δραστηριότητες της ΔΕΗ , αντικαθιστώντας σταδιακά το τακτικό προσωπικό της ;
  • Δεν γνωρίζει ο κ. υπουργός πως χιλιάδες συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου απασχολούνται κάθε χρόνο σε διάφορες διοικητικές υπηρεσίες ακόμη και στα ταμεία, ελλείψει τακτικού προσωπικού ;
  • Δεν γνωρίζει ο κ. υπουργός πως το τακτικό προσωπικό της ΔΕΗ έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον κατά 40%;
  • Ποια στοιχεία χρησιμοποιεί για να πιστοποιήσει πως υπάρχει  πλεονάζον διοικητικό προσωπικό στη ΔΕΗ ώστε να οδηγήσει σε εργασιακή εφεδρεία και αργή απόλυση χιλιάδες απαραίτητους εργαζόμενους ;

Κύριοι  της κυβέρνησης,  
  • Δεν υπάρχει  πλεονάζον προσωπικό στην επιχείρηση της ΔΕΗ, αλλά αντιθέτως ελλείψεις σε όλες τις δραστηριότητές της.
  • Δηλώνουμε αντίθετοι στις παράνομες και μεθοδευμένες απολύσεις, ακόμη και με το μανδύα της δήθεν «εργασιακής εφεδρείας», σε οποιοδήποτε κλάδο, φορέα ή ειδικότητα και οποιοδήποτε εργαζόμενο κι αν αφορούν.
  • Είμαστε αντιμέτωποι με κάθε μορφή βιασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας την οποία σεις επιχειρείτε με πρόσχημα τη δήθεν δημοσιονομική εξυγίανση της χώρας.
  • Δηλώνουμε πως θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, για την αποτροπή της περεταίρω καταπάτησης των δικαιωμάτων, της τιμής και της αξιοπρέπειας όλων των Ελλήνων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News