Dei Energy News

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Αθώοι για τις μπαλοθιές της Τσικνοπέμπτης

Τσίκνιζαν από το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης και στον αύλειο χώρο της ΔΕΗ στα Χανιά, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί και τη... νύφη πλήρωσαν τρεις εργαζόμενοι και ο ίδιος ο διευθυντής. Αν και από την πρώτη στιγμή οι συλληφθέντες δεν αποδέχτηκαν τις κατηγορίες εναντίον τους για τους πυροβολισμούς, εντέλει αποδείχτηκε ότι το δίκιο ήταν με το μέρος τους, όταν χθες εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων ένας συνταξιούχος για να καταθέσει πως ήταν ο άνθρωπος που πυροβολούσε και ξεσήκωσε πλήθος περίοικων στην περιοχή της Λίμνης Τσόντου, όπου κατήγγειλαν το περιστατικό.

Με μεγάλη ανακούφιση, ωστόσο, χθες το απόγευμα δέχτηκαν την αθώωσή τους οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ Χανίων, που πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα, μετά από μια βραδιά στα κρατητήρια.

Οι πανηγυρισμοί ήταν απερίγραπτοι, μιας και το περιστατικό είχε προκαλέσει και τον ερχομό του διευθυντή Νησιών της ΔΕΗ Αντώνη Δασκαλάκη, ο οποίος βρέθηκε μάλιστα εσπευσμένα από την Αθήνα στα Χανιά, προκειμένου να διερευνήσει το τι ακριβώς είχε γίνει. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News