Dei Energy News

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ:Οι ευθύνες θα είναι ολέθριες για όλους αν δεν υπάρξει κοινή συμπόρευση για μία νέα ΓΕΝΟΠ

    Σε συνέχεια της επιστολής σας με θέμα « Έκτακτο εκλογο-απολογιστικό Συνέδριο ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ», θα θέλαμε να αναφέρουμε τα εξής:
Κατά την συνάντηση που είχαν πρόσφατα τα σωματεία με το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ η εισήγηση του προεδρείου, μεταξύ των άλλων, ήταν η συμμετοχή εκπροσώπων από τους συλλόγους μέλη της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στις επιτροπές που θα συγκροτηθούν όπως:
·        Προετοιμασία συνεδρίου
·        Οργανωτικά
·        Οικονομικά
Παραδόξως, μέσω της επιστολής αυτής, διαπιστώνεται να αναπροσαρμόζονται οι θέσεις και οι απόψεις σας κατά το δοκούν!!! Γιατί άραγε;
Πιο συγκεκριμένα αποφασίσατε η μία τελικά επιτροπή που θα γίνει, να συγκροτηθεί μόνο από μέλη των ψηφοδελτίων, οι οποίοι ούτως η άλλως λειτουργούν είτε στο Δ.Σ., είτε στην εκτελεστική της ΓΕΝΟΠ. 
Δηλαδή, στην ουσία ορίζεται τα ίδια πρόσωπα αποκλείοντας τα σωματεία παρά το γεγονός ότι στην σύσκεψη ακούστηκε από όλες τις πλευρές, ότι δεν μπορούμε να πάμε παραπέρα αν δεν λυθούν ζητήματα τα οποία έφεραν στην σημερινή κατάσταση την ΓΕΝΟΠ.
Με την πράξη σας αυτή δεν βοηθάτε να επικρατήσει, έστω και την ύστατη στιγμή η συνεννόηση προκειμένου μέσω του διαλόγου και της συλλογικής προσπάθειας, να οδηγηθούμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα θέτει τις προϋποθέσεις για μία υγιή σχέση της ΓΕΝΟΠ με τα σωματεία μέλη της; Αν θέλετε να χτίσουμε μία τέτοια σχέση εμπιστοσύνης πρέπει να απαλλαγούμε από νοοτροπίες και ταμπού του παρελθόντος τα οποία έφεραν σε αυτή την κατάσταση την Ομοσπονδία. Αν δεν υπάρξει κοινή συνισταμένη, κοινή συμπόρευση για μία νέα ΓΕΝΟΠ, οι ευθύνες θα είναι ολέθριες για όλους.
Ο Επικεφαλής του Ψηφοδελτίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News