Dei Energy News

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΗ: Απάντηση χαστούκι στο Προεδρείο του "Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Προσωπικού ΔΕΗ"


Απάντηση χαστούκι προς το Προεδρείο του "Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Προσωπικού ΔΕΗ" έστειλε ο Σύλλογος συνταξιούχων του Ομίλου ΔΕΗ (ΠΕΣ/ΔΕΗ) όπου σε έντονο ύφος επιστρέφουν ως "απαράδεκτη" την επιστολή-ανακοίνωση του ΠΣΥΠ για τις μισθολογικές περικοπές των υπαλλήλων του.
Συγκεκριμένα για το ίδιο θέμα  οι συνταξιούχοι αδειάζουν άγρια  την διοίκηση του Συνεταιρισμού  διότι με αφελή τρόπο  υποστηρίζουν σε πρόσφατη ανακοίνωση τους, ότι για τις μισθολογικές μειώσεις μισθών στον όμιλο ΔΕΗ συμφώνησε σύσσωμη  η συνδικαλιστική ηγεσία της ΓΕΝΟΠ αλλά και των πρωτοβάθμιων σωματείων!!! Δηλαδή ουσιαστικά ο Πρόεδρος του ΠΣΥΠ  αναφέρει ότι ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (από το οποίο προέρχεται)
συμφώνησε στις μειώσεις των εργαζομένων στον όμιλο ΔΕΗ!!! Αλήθεια συμφωνεί με αυτή την άποψη το Δ.Σ του μεγαλύτερου σωματείο στη Βόρειο Ελλάδα;;;
Διότι μπορεί το Συνδικαλιστικό Κίνημα στη ΔΕΗ να μην κατάφερε να σταματήσει την μνημονιακή πολιτική της διοίκησης Ζερβού για τις μειώσεις μισθών αλλά σίγουρα δεν συμφώνησε κανένα σωματείο και καμία ΓΕΝΟΠ σε αυτή την πολιτική αλλά αντιθέτως με απεργιακές κινητοποιήσεις και σκληρές ανακοινώσεις προσπάθησαν  να μην περάσουν αυτές οι περικοπές στους εργαζόμενους του Ομίλου.
 Πιθανόν το προεδρείο του Συνεταιρισμού για να δικαιολογήσει τις άδικες μειώσεις, ενοχοποιεί με τελείως άστοχο τρόπο τόσο τα συνδικαλιστικά σωματεία όσο και την Ομοσπονδία.
Παράλληλα σε ανακοίνωση τους οι συνταξιούχοι μιλούν για ευκαιριακές αποφάσεις και ότι δεν προέχουν οι περικοπές των μισθών των υπαλλήλων για την πιο εύρυθμη λειτουργία του ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΎ.
 Κάντε κλικ πάνω στις εικόνες-έγγραφα για να διαβάσετε την ανακοίνωση της ΠΕΣ/ΔΕΗ αλλά κα την περιβόητη ανακοίνωση του ΠΣΥΠ/ΔΕΗ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News